HTML

Címkék

Elsöprő győzelmet aratott Éva tegnap este

2010.12.24. 05:22 bence_


Tegnap este véget ért a ValóVilág 4 első párbaja: a szavazók 72 %-a voksolt a Törtető lányra, így Ő ment vissza a luxusbörtönbe.

Igazi meglepetésként érte a párbajozókat, amikor Zsuzsi belépett a stúdióba. A Bombanőt néhány nappal ezelőtt kizárták a Villából, miután megdobálta naranccsal és egy flakonnal Olivért. Zsuzsi imádja Leonidászt, de Évát küldené vissza a Villába. Hamarosan kiderül, ki megy vissza a Villába, előtte azonban meghallgattuk a kortesbeszédeket: Éva mellett Zsófi, Leonidász mellett pedig Anikó kampányolt a Villában. Nem sokkal a szavazás lezárása előtt megnéztük Éva és Leonidász legszebb pillanatait. A folytatásban a Villalakók elárulták, hogy ők Leonidászt várják vissza. Éva megpörgette a balszerencsekereket, így ha ő megy vissza a Villába, akkor csak melltartó lehet rajta. Abban az esetben, ha Leo költözik vissza, akkor reggelente énekelve kell ébresztenie lakótársait.



Media_httpsorozatnezo_rbnsb



Buci lezárta a szavazást: Éva elsöprő győzelemmel nyerte a párbajt, a szavazók 72%-a döntött a Törtető lány mellett. A ValóVilág 4 első kiesője Leonidász lett, a görög srác Gombitól búcsúzott el.

A műsor végére maradt még egy bejelentés: mivel Zsuzsit kizárták a versenyből, a helyét pótolni kell! A beszavazó show-k két legnépszerűbb vesztese közül egyvalaki holnap bekerül, a lányokra az interneten lehet szavazni.

(RTL)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: valóvilág

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr965153465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása