HTML

Címkék

Ezek megőrültek! és Joshi Bharat újra a TV2-n

2010.12.16. 17:05 bence_


Januárt 3-tól Joshi Bharat egy vadonatúj műsor, a Mokka Habbal házigazdája lesz, az Ezek megőrültek! pedig új celebekkel.

2010-ben minden várakozást felülmúlt (nézettségi szempontból legalábbis - a szerk.), és 2011-ben is biztosan „nagy állatság” lesz az Ezek megőrültek! Január 3-tól minden hétköznap este, a szokott időben, 19 órától őrülnek meg a celebek – az első héten Baby Gabi, az Animal Cannibals, Geronazzo Mária, Szőke András és Rokker Zsoltti szórakoztatja majd a nézőket. Az első széria sikeres műsorvezető párosa, Majka és Rákóczi Feri mellé ezúttal állandó szereplőként csatlakozik Fekete Pákó is, aki hol bíróként fog feltűnni, hol övé lesz az elsőbbség, hogy bemutassa az őrült feladatok egyikét.

Media_httpsorozatnezo_agffi

Január 3-tól reggelenként újra a TV2 képernyőjén Joshi Bharat. A csatorna képernyőse a Mokka Habbal című műsor vezetőjeként, felváltva Liptai Claudia és Demcsák Zsuzsa oldalán, reggel kilenctől köszönti a nézőket. A Mokka Habbal harminc percben, a Mokkát követő önálló műsorként, állandó szakértők bevonásával igyekszik majd tanácsokat adni számos, a mindennapok során felmerülő témában. A nézők többek között életmódbeli, jogi, vásárlási, spórolási, főzési, szerelmi és öltözködési tippeket is kaphatnak.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek ezek megőrültek

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr785153451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása