HTML

Címkék

Kenny Powers visszatér az HBO-ra

2010.12.15. 17:09 bence_


Egykor Kenny Powersé volt a (baseball)világ. Majd az arrogáns baseballjátékost kirúgták a profi ligából, szülővárosában megalázták – így hátrahagyva Észak-Karolinát egy mexikói kisvárosban kezd új életet, ahol nyalogathatja a sebeit, és nagyszerűségével megörvendeztetheti a helyieket. Az HBO sikersorozata, az Egyszer fent,…inkább lent a második évaddal folytatódik január 4-én a magyar HBO-n.

Media_httpsorozatnezo_ziemv

Az HBO szókimondó sorozatának hat epizódból álló első évadja a kritikusok és a nézők elismerését egyaránt kivívta. Az Entertainment Weekly így jellemezte: „egy győztes sorozat egy igazi vesztesről”, míg a New Yorker ezt írta: „Kenny Powers továbbél emlékezetünkben az után is, hogy lekerül a képernyőről”. A Washington Post pedig „az év legvakmerőbben vicces vígjátéká”-nak nevezte.

Az Egyszer fent,…inkább lent január 4-től kedd esténként, 21:50-től látható az HBO-n. 

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: ajánló eastbound amp; down

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr715153448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása