HTML

Címkék

Napközben is lesz internetes adás

2010.12.08. 00:07 bence_


A jelenleg rendelkezésre álló sávszélesség nem bírná ki a folyamatos nappali érdeklődést, de az RTL Klub tervezi, hogy nappal is be lehessen nézni a Való Világ-ba - írja az [origo].

„Az elmúlt pár nap folyamán hatalmas érdeklődést tapasztaltunk, ezért most azon dolgozunk, hogy napközben is lehessen online követni a villalakók életét” - mondta az [origo] megkeresésére Herman Péter. A valóságshow producere szerint a jelenleg rendelkezésre álló sávszélesség nem bírná ki a folyamatos nappali érdeklődést, nem tudnának minden felhasználót kiszolgálni, ezért találták ki, hogy éjfél és reggel tíz között adnak élő képet. Köztes megoldásként az RTL napközben többször odakapcsol a villába, de csak rövid időre.

Herman szerint ahhoz képest, hogy az első tíz napban nem volt egyáltalán élő, netes kép a villából, az ingyenes, éjszakai közvetítés is szép eredmény, különösen annak fényében, hogy az első három szériában eseményeket követő streamet csak emelt díjas sms küldése ellenében lehetett nézni, ingyen csak egy állókamera képe és korábbi videók álltak a látogatók rendelkezésére.

(origo)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: valóvilág

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr725153438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása