HTML

Címkék

Hanyas vagy? - Játék a Comedy Centrallal

2010.12.03. 05:52 bence_


December 23-ig szeretnél igazán karácsonyi hangulatba kerülni és akár minden nap ajándékot kapni? Programozd minél alacsonyabb számú csatornahelyre a Comedy Centralt, készíts fotót a televíziódról és töltsd fel a képet a magyar humorcsatorna facebook oldalára a napi nyereményekért.

Hanyas vagy? Minél kisebb, annál nagyobb esélyed van besöpörni a Comedy Central napi nyereményeit. Gazdára talál többek között Barney Stinson (Így jártam anyátokkal) Tesókódex című könyve, Kiss Ádám Szütyiő-je, A Föld kilencvenkilenc legkevésbé ismert csodája a Hadházi – Kovács – Litkai - Pataki szerző négyestől, Kormos Anett Dumaszínház tankönyve és munkafüzete. De bárki megnyerheti Kovács András Péter Multigázát és a Nekem 8-t (Hadházi – Litkai) is.

Ha kíváncsi vagy kedvenc nevettetőid könyveire, nem kell mást tenned, mint a lehető legalacsonyabb programhelyre beállítani a magyar humorcsatornát, majd feltölteni az ezt bizonyító fotót a Comedy Central Facebook oldalára: facebook.com/comedycentral

Egy ember egy nap csak egyetlen képet tölthet fel. Az azonos számú fotóknál az dönt, kinek a képét „lájoklják” többen, ha ez az adat is egyezik, akkor a feltöltés ideje dönt a napi nyertesről: az kap ajándékot, aki a leggyorsabb volt. Ragadj tv távirányítót és fényképezőgépet a temérdek nyereményért! Mutasd meg hanyas vagy!

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: játék

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr995153426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása