HTML

Címkék

Januárban folytatódik az Ezek megőrültek!

2010.11.26. 03:44 bence_


Hat hét és huszonkilenc epizód után november 26-án véget ér az Ezek megőrültek első szériája a TV2-n. A műsor rajongóinak azonban nem kell sokáig várni a folytatásra, januártól új részekkel, ismét képernyőn az Ezek megőrültek!

A saját fejlesztésű formátum az októberi indulás után azonnal a nézők kedvence lett, fantasztikus sikereket hozva a csatornának. A folytatás nem is lehetett kétséges, így januártól újra jönnek a bevállalós celebek a TV2-n.

A műsor alkotói új szereplőket, a régi, közkedvelt feladatok mellett még őrültebbeket, és az eddiginél is szórakoztatóbb tartalmat ígérnek.

Media_httpsorozatnezo_qjpji

Kiss Péter programigazgató szerint a műsor népszerűségének a felhőtlen szórakoztatás a záloga.

„Az Ezek megőrültek a TV2 utóbbi éveinek egyik legsikeresebb műsora, a nézők nemre és korra való tekintet nélkül imádják. Többek közt ezért is döntöttünk úgy, hogy januártól itt a folytatás. Fantasztikus díszletek között, ezúttal stúdióban fogunk dolgozni, a már bizonyított műsorvezető párosunk, Rákóczi Feri és Majka mellett pedig egy új, állandó szereplővel is találkozhatnak a nézők” – mondta Kiss Péter, programigazgató.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


1 komment

Címkék: hírek ezek megőrültek

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr335153401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kozomago 2010.11.26. 03:44:00

Ez várható volt a nézettség alapján, régen volt ennyire sikeres műsora a TV2-nek, még a VV-t is verték vele. Ebben is ott van viszont az elhasználódás lehetősége, szóval vigyázniuk kell, nehogy túl sokat rakják műsorba, mert elfogynak a celebek és ráunnak az emberek is, aztán úgy járnak vele, mint a táskanyitogatással, amit sikerült végül kiégetniük, hiába volt minden bugyutasága ellenére meglepően népszerű sokáig.
süti beállítások módosítása