HTML

Címkék

Egymillió forintot kaptak a celebek

2010.11.26. 10:49 bence_


Egy, az RTL Klub berkeiben jártas informátor a Blikknek elárulta, hogy a Gáspár házaspár és Benkő Dániel kapta a legmagasabb gázsit, ők ugyanis közel egymillió forint ellenében vállalkoztak arra, hogy beköltöznek a villába. A többiek, Voksán Virág, Tóth Gabi, a jó Laci betyár és a Viva Tévé műsorvezetője, Iszak Eszter pár százezer forintért élvezhette a kényelmet. A koszt és kvártély igazi luxust rejtett magában, hiszen a három nap alatt a jakuzzi, a szauna és a medence is a celebek rendelkezésére állt. Igaz, minden lépésüket egy kamera kísérte, még a tusolóban sem bújhattak el a nézők szeme elől.

Az RTL Klub programigazgatója, Kolosi Péter nem árulta el a konkrét összegeket.

„A csatorna és a celebek szerződésének részletei csak a két félre tartoznak. Annyit azonban elmondhatok, hogy nagyságrendileg az ilyenkor szokásos mértékű gázsiról van szó.”

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: valóvilág

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr95153402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása