HTML

Címkék

Író pályázatot indít a Universal Channel

2010.11.24. 01:45 bence_


Aki szeret írni, és szereti a Testvérek című sorozatot, mely november 21-én magyarországi premier keretében mutatta be a II. évadot, most megcsillogtathatja tudását. A Universal Channel író pályázatot hirdet.

November 21-én, vasárnap 22 órakor magyarországi premierrel indult útjára a Testvérek II. évada. A Calista Flockhart, Sally Field, Rob Lowe és további ismert színészek által fémjelzett sorozat egy amerikai család mindennapjait követi nyomon. A testvérek életét nap, mint nap örömök és bánatok, sikerélmények és kudarcok tarkítják, úgy, ahogy bárki másét, és miközben láthatjuk, hogyan próbálnak olyan tökéletessé válni, mint szüleik, számos társadalmi problémára is rálátást kapunk.

A Universal Channel versenyt hirdet azon Testvérek rajongó és írói vénával rendelkező nézői között, akik kedvet éreznek megmérettetni magukat. A csatorna december 10-ig olyan „pályaműveket” vár, melyek maximum 2 000 karakterben, kötetlen formában és stílusban mutatják be a sorozatot.

Az írásokat a csatorna képviselői bírálják el, a nyertes munka a Universal Channel facebook oldalára és a www.sorozatguru.info weboldalra kerül fel. A további hét legjobb munkából hetente egy szintén megjelenik majd a csatorna facebook oldalán.

A pályázatokat a csatorna az info@universalchannel.hu email címre várja.

A sorozat vasárnaponként 21:00 órától látható a Universal Channel műsorán.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek brothers amp; sisters

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr905153388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása