HTML

Címkék

Ők lehetnek a Való Világ 4 szereplői

2010.11.21. 04:34 bence_


Ma este kitárul a ValóVilág-villa kapuja, kezdetét veszi minden idők egyik legnépszerűbb valóságshow-jának negyedik szériája.

Természetesen ezúttal is a nézők dönthetnek arról, hogy kik költözzenek be a luxusbörtönbe, a beszavazóshow-k alkalmával három jelentkezőre adhatják le a voksukat. Ezúttal viszont az RTL Klub karaktertípusokra osztotta a versenyzőket.



Media_httpsorozatnezo_eipat



Egyik nap három „naiva" közül kell kiválasztani a legszimpatikusabbat, a következő nap már „testvérek" versengenek a bejutásért. A nézők 42 jelölt közül választják ki azt a 14-et (köztük két párost), akik majd beköltözhetnek a ValóVillába. Ha teljes a létszám, kezdetét veszi a kiszavazás.

A villalakóknak ki kell választaniuk egy társukat, akivel nem szeretnének tovább osztozni a luxusbörtönön. A kiválasztott a többi lakó közül párbajra hív ki valakit, a szerényebb szavazatot kapott játékos búcsúzik. A nyertes párbajozó visszamehet a villába, és védettséget élvezve a következő kiválasztáson egy villalakó sem szavazhat rá. Aki utoljára hagyja el a villát, megnyeri a főnyereményt: egy lakást, egy autót, egy luxusutazást és havi 1 millió forintot egy éven át. Összeállításunkban bemutatjuk azokat, akik a mesés nyereményért harcba szállnak!



Media_httpsorozatnezo_svhxa





Media_httpsorozatnezo_zdcbl





Media_httpsorozatnezo_bbdep





Media_httpsorozatnezo_akhqh





Media_httpsorozatnezo_bmoyb





Media_httpsorozatnezo_zlmds





Media_httpsorozatnezo_efati





Media_httpsorozatnezo_jkibi





Media_httpsorozatnezo_nwpjj





Media_httpsorozatnezo_dddix





Media_httpsorozatnezo_aziuu



(Blikk)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


1 komment

Címkék: valóvilág

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr255153356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szex & Valóságshow II: VV Frenki és Katka 2010.11.21. 04:34:00

Folytatjuk videósorozatunkat, de csak az egyik szereplő változik. Frenki ugyanis, miután Szilvit kiszavazták, lazán átváltott Katkára, és vele se volt szégyenlős:
süti beállítások módosítása