HTML

Címkék

Már vannak vesztesei a VV4-nek

2010.11.21. 10:02 bence_


Még el sem indult a ValóVilág 4, máris megvan az első vesztese. Nagy Tibor főtörzsőrmester ugyanis ultimátumot kapott a feletteseitől: ha bevonul a villába, le kell szerelnie.

Nagy Tibor tizenhat év katonaság alatt többször szolgált külföldön, megjárta Afganisztánt is, ezért úgy gondolta, sok meglepetés nem éri a ValóVilág-villa falai között, ha beszavazzák. Az utolsó pillanatban azonban elöljárói visszavonulót fújtak.



Media_httpsorozatnezo_yyqee



„A válogatásokon minden rostán gond nélkül átmentem, már csak az orvosi vizsgálat és a szerződéskötés lett volna hátra. Mivel a Honvédelmi Minisztériumban dolgozom, kikértem a főnökeim engedélyét is, akik a döntést a kezembe adták: bemehetek a műsorba, de a villalét után le kell szerelnem. Mivel arra semmi garancia nem volt, hogy megnyerem a műsort és a vele járó milliókat, nem kockáztathattam a jövőmet. Mégiscsak tizenhat év szolgálat van mögöttem és két gyermeket nevelek. Bár a show készítői megpróbáltak tárgyalni a minisztériummal, végül nem jutottak eredményre, pedig azzal is érveltek, hogy a szereplésem jó reklám lehetne a katonaságnak is” – magyarázta a főtörzsőrmester, aki villalakóként is figyelt volna a honvédségnél megszokott katonás rendre.

„Szívesen megmutattam volna, hogy nem az a való világ, ami a villa falai között folyik, a töméntelen étel-ital, medencében lubickolás meg egész napos henyélés. De hát továbbra is maradok egyenruhában, hamarosan egy újabb külföldi misszióra küldenek. Ha onnan visszatértem, és esetleg indul az ötödik széria, biztosan jelentkezem, akkor már veterán nyugdíjasként” – mondta Tibor.

(Bors)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: valóvilág

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr995153358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása