HTML

Címkék

BRÉKING: mégis Stohl András vezeti a ValóVilág 4-et

2010.11.21. 14:18 bence_


Hatalmas - hirtelen nem is tudom, minek mondjam - médiahacket követett el az RTL Klub és Sebestyén Balázs, amikor elhintették több lapnak, sőt még a hivatalos sajtóeseményen és a közleményekben is azt kommunikálták, hogy Balázs fogja vezetni a VV4-et. Kicsit soknak tűnt, mert ott van Balázsnak a Morning Show az egyik kereskedelmi rádión és ezenkívül még az X-Faktor sem kis falat, így érthető, hogy Stohl ismét képernyőn lehet. Talán már akkor kicsit feltűnt a dolog, amikor vége lett az X-Faktornak, eljátszották, hogy Balázs siet át a másik stúdióba, de a háttérben látszott, hogy csak ballag, pedig 1-2 percen belül élőben kezdődik a műsor.


Így is mindenki a ValóVilágról beszél most, Stohl visszatérésével pedig kétszeresen is odacsapnak majd.


[Frissítés]: Hivatalos információ jött: Sebestyén Balázs és Stohl András felváltva fognak műsort vezetni, a hétfői beszavazást már Balázs viszi. Stohl a színházi szerepei miatt nem mindig tudja vállalni a hétköznapokat, Balázsnak pedig a szombat lenne húzós az X-Faktor miatt. Ezenkívül Stohlnak még lesznek tárgyalásai, ha ő emiatt kiesne, akkor ott lesz Balázs.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


2 komment

Címkék: valóvilág

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr625153363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tuzvonalban 2010.11.21. 14:18:00

nagyon őrülők hogy Stolh András visszatért remélem minél többet fog szerepelni mindenben!sok sikert kívánok Andrásnak én is és egész családom

Tűzgolyó 2010.11.21. 14:18:00

Szép dolog az RTL-nek közösséget vállalnia olyan emberrel, aki ezt művelte:www.langlovagok.hu/kepek/4455_beszorult-sofor-kiszabaditasa-stohl-andras-balesetenel-budapest-es-fot-kozott
süti beállítások módosítása