HTML

Címkék

X-Faktor koncert az Arénában - Mi is hagyományt teremthetünk?

2010.11.20. 16:50 bence_


December 22-én 19 órakor az X-Faktor énekesei koncertet adnak a Papp László Budapest Sportarénában. A hetente hárommillió nézőt képernyő elé ültető X-Faktor döntősei máris az ország kedvencei, december 19-én ráadásul az is kiderül, ki nyeri a tehetségkutató műsort. A szerdánként megrendezett klubkoncertekre azonban nem minden rajongó fér be.

Media_httpsorozatnezo_baefg

Most itt az alkalom, hogy élőben találkozz a fiatal énekesekkel! A koncerten mind a 12 döntős színpadra lép, felcsendülnek a televíziós műsor alatt elhangzott dalok, valamint új, meglepetés produkciókkal is készülnek az előadók. Az X-Faktor hazájában, Nagy-Britanniában rendre óriási sikert aratnak a döntő utáni koncertek. Reméljük, hazánkban sem lesz ez másként és mi is hagyományt teremthetünk.

Jegyek kaphatóak a Ticket Express jegyirodáiban és az Eventim hálózatában.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


2 komment

Címkék: ajánló x-faktor

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr435153355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Selener 2010.11.20. 16:50:00

Én nem követtem a műsort. Egy részt sem láttam végig. Mindig van valami programom, tennivalóm, mikor a műsor megy a tv-ben. csak nagyjából tudom, hogy kik vannak benne, mert a médiában sokszor van róla szó.Erre a koncertre szívesen elmennék. Élőben biztos sokkal jobbak és élvezhetőbb hallgatni őket.

Érett asszonyok dicsérete 2010.11.20. 16:50:00

Wolf Kati és Szíj Melinda. Az egyik művészcsaládból származik, dögös, magas, vagány, hosszú combú, tudatos és szőke. A másik teljesen átlagos hátterű, csúnyácska, alacsony, kicsit trampli, önértékelési zavarokkal küzdő és fekete. Látszólag nem is lehe...
süti beállítások módosítása