HTML

Címkék

Rákóczi Ferenc vezeti A 40 milliós játszmát

2010.11.20. 02:21 bence_


Rákóczi Ferenc lesz a TV2 új, A 40 milliós játszma című produkciójának műsorvezetője. Rákóczi az Ezek megőrültek! című műsorban már bizonyított a TV2-n, és izgatottan néz az újabb kihívás elé.

„Fantasztikus lehetőség, egyben igen megtisztelő, hogy megbíztak ezzel a feladattal. Műsorvezetői pályafutásom egyik legizgalmas kihívása előtt állok” – mondta Rákóczi Ferenc.

„Az olyan modern kvízműsorok, amilyen A 40 milliós játszma is, sokkal inkább a szórakoztatásról szólnak, mint arról, hogy teszteljék a játékosok tudását. Empatikus, ugyanakkor dinamikus műsorvezetőt igényelnek. Azért választottuk Ferencet, mert felkészültsége és tehetsége alapján ő illett a legjobban ehhez a formátumhoz” – mondta Kiss Péter programigazgató.

A 40 milliós játszma november 29-én este 19 órakor indul a TV2 képernyőjén.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek a 40 milliós játszma

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr625153352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása