HTML

Címkék

A ValóVilág előző nyertesei

2010.11.20. 15:56 bence_


A három szerencsés, Szabolcs, Laci és Miló volt, akik szinte a „szabadulásukat" követően csak fogták a pénzüket és futottak. Tudatosan bújtak el a sajtó elől, mert szerették volna elkezdeni végre azt az életüket, amiről a beköltözés előtt álmodtak. Ennyi pénzzel a zsebükben pedig meg is tehették, persze sajnos nem mindenkinek vált valóra az álom.

Mészáros Szabolcs, a ValóVilág első szériájának győztese a politikában próbált szerencsét miután kijött a villából. 2004-ben aktivistaként vett részt az MSZP EU-kampányában, miközben párja éppen közös gyermeküket hordta a szíve alatt. A nyert pénzből egy horvátországi házat vásárolt magának a tengerparton, amit később a turistáknak adott ki. A család azonban nem élvezte ezt sokáig, mert kislánya, a most hatéves Zoé édesanyjával elváltak az útjaik.



Media_httpsorozatnezo_ecaqh



Szabolcs az utóbbi pár évben teljesen eltűnt a köztudatból, ám a politikai életből továbbra is kivette a részét, hiszen hosszú ideig a Fiatal Baloldalnak kampányolt, és azt tervezte, hogy képviselő lesz.

A második széria győzteseként Vitkó Lacit ünnepelhette a közönség. A világjáró fiú a megnyert összegnek köszönhetően végre valóra válthatta az álmát: megnyitotta éttermét. A jólét azonban nem tartott sokáig. Amikor győztesként távozott a Való Villából, Stohl András megkérdezte tőle, mit fog kezdeni a nyereménnyel. Laci viccesen csak ennyit válaszolt: A házat lelakom, a kocsit összetöröm, a pénzt elköltjük. Majdnem így is történt. Laci alig három évvel a győzelem után elherdálta a 21 milliós házat, totálkárra törte a nyereményautót, a havi egymilliós gázsiból pedig megpróbálta betömni azokat a lyukakat, amit a pizzéria vesztesége okozott.



Media_httpsorozatnezo_elyhh



A VV győztesei közül a legifjabb volt a legmegfontoltabb is. Gyukin Milovan, vagyis Miló mindössze tizennyolc éves volt, amikor megnyerte a valóságshow-t. Pontosan tudta, hogy mit fog kezdeni a pénzzel. Semmit. A hatalmas összeg azóta is a számláján kamatozik.



Media_httpsorozatnezo_ibagd



Nagyon fiatal voltam, tudtam, hogyha elkezdem szórni a pénzt két kézzel, rövid időn belül nem marad belőle semmi – mondta a Blikknek Miló, aki jelenleg visszatért a médiához, ugyanis egy internetes portál főszerkesztőjeként dolgozik, és befejezte az egyetemet is.

(Somogyi Nóra - Blikk)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


1 komment

Címkék: valóvilág

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr605153354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szex & Valóságshow II: VV Frenki és Katka 2010.11.20. 15:56:00

Folytatjuk videósorozatunkat, de csak az egyik szereplő változik. Frenki ugyanis, miután Szilvit kiszavazták, lazán átváltott Katkára, és vele se volt szégyenlős:
süti beállítások módosítása