HTML

Címkék

Az RTL szerint elsöprő erejű lesz a ValóVilág

2010.11.18. 08:52 bence_


A mai sajtótájékoztató után jöjjenek akkor a tegnap beígért újdonságok, szépen sorjában. November 20-án indul a ValóVilág, hat év után negyedik alkalommal nyitja meg kapuit a villa. Először hírességek veszik birtokba pár napra a luxusbörtönt: Gáspár Bea, Győzike, Tóth Gabi, Voksán Virág, Benkő Dániel és Laci betyár (őt a dáridóban(?) láthatták már a nézők, hogy őszinte legyek nem igazán tudom, ki ő).

A műsor koncepciójában és külsőségeiben a mai televíziós trendekhez igazodik. 2010 van, a mai trendek mások, mint 6 éve. A ValóVilágot aktualizálni, modernizálni, a nézői igényeknek megfelelően kellett átalakítani.

„Szlogenünk: Vigyázz, most mindenről te dönthetsz! Szeretnénk a nézőkkel együtt alakítani egy nagy közös valóságshowt. Szeretnénk bevonni a nézőt a Villa életének alakulásába, az internet segítségével. A www.valovilag.hu oldalon a nézők naponta szavazhatnak majd a Villa-lakók feladataira, programjaira és esetleg büntetésüket is kiválaszthatják. Meghatározhatják, hogy milyen stílusú legyen az esti buli, adott esetben ki-kivel aludjon együtt, minden olyan dolgot, ami a történet szempontjából fontos”. – mesélte Rubin Kristóf a ValóVilág kreatív főszerkesztője a mai napon tartott sajtóeseményen.

A negyedik széria újdonsága lesz, hogy a beszavazó-showk során a nézők egy-egy karakter típusra szavaznak, egyik nap pl. három „bombanő” közül kell kiválaszatni a legszimpatikusabbat, a következő nap pedig három „okostojás”, naíva vagy éppen párok versengenek majd a bejutásért. Összesen 14 ember költözik be a Villába, 12 kategóriából.



Media_httpsorozatnezo_mrdjs



Az első beszavazóshowra november 20-án közvetlenül az X-Faktor után kezdődő első adásban kerül sor. Itt derül majd ki, hosszú hónapok találgatása után, hogy Sebestyén Balázs mellett ki vezeti még a műsort.

Néhány érdekes adat az új Villáról

2010. szeptember 13-án fektették le az első talpgerendát. Átlagban naponta 70 fő dolgozott a Villa építésén. 6 hét alatt készült el a könnyűszerkezetes épület. A Villa elrendezése hasonló lesz a korábbiakhoz, ez egy jól kipróbált elrendezésű és alapterületű épület. Lesz jakuzzi, szauna és fűthető medence, ahol lazíthatnak a Villalakók. Az előző Villához képest egy extra szobával is bővült a létesítmény. A villában egyetlen villanykapcsolót szereltek, a hálóban a játékosok maguk állíthatják be a fényerõt. De ahogy az előző szériákban is, most is vannak infra kamerák, amikkel sötétben is követni tudjuk az eseményeket.



Media_httpsorozatnezo_atlwj



Körbeöleli a Villát az úgynevezett fekete folyosó. Ide csak fekete ruhában, gumitalpú cipőben mehetnek be az operatõrök, hogy a belülrõl tükörnek tűnõ, kívülrõl átlátszó ablakokon keresztül kövessék az eseményeket. Egyetlen hang sem hangozhat el! Kamera mindenhol, még a WC-ben is lesz, persze itt elsősorban csak biztonsági okokból. A titkos ajtókról a játékosok is tudnak majd, hiszen ezen keresztül juttatjuk el hozzájuk a üzeneteket, és katasztrófa esetén ez a vészkijárat is.

A ValóVilágban több, mint 30 kamera van és körülbelül 300 munkatárs dolgozik a műsoron összesen, a legnagyob eseményeken előfordul, hogy 150 egyszerre.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


1 komment

Címkék: valóvilág

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr215153350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szex & Valóságshow I: VV Frenki és Szilvi 2010.11.18. 08:52:00

Korábban már bemutattuk a Való Világ lányainak műsor utáni aktfotóit, most pedig áttérünk a műsorok közben készült videókra, nagy szeretettel dedikálva Szalai Annamáriának. A VV4 holnap indul, így kikkel is kezdhetnénk másokkal összeállításunkat, mint...
süti beállítások módosítása