HTML

Címkék

A TV2 a mai napon megvált Vágó Istvántól

2010.11.18. 02:14 bence_


Közel két év után távozik a TV2-től Vágó István, ugyanis szerződést bontott a műsorvezetőt képviselő produkciós iroda és a csatorna. Vágó István az RTL Klub után 2009 nyarán csatlakozott másodízben a TV2-höz, ahol a Párbaj című vetélkedőben láthatták a nézők. Kiss Péter programigazgató a csatorna jövőbeni műsorpolitikájával indokolta a döntést.

„Tiszteljük és nagyra becsüljük Vágó István televíziós pályafutását, azonban a TV2 műsor terveiben nem szerepel olyan formátum, mely igazán illeszkedne István személyéhez és kvalitásához. Neve ugyan felmerült a hamarosan induló, A 40 milliós játszma című produkciónk kapcsán, de meggyőződésünk, hogy ez a műsor egy más stílusú és dinamikájú műsorvezetőt kíván” – mondta Kiss Péter, a TV2 programigazgatója.

A 40 milliós játszma műsorvezetőjének személyéről a csatorna hamarosan dönt.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek a 40 milliós játszma

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr35153349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása