HTML

Címkék

Jason Priestley a Comedy Centralon csajozik

2010.11.10. 16:44 bence_


Jason Priestley a Beverly Hills 90210-beli szerepével minden fiatal női szívet meghódított. A kanadai színész most újabb csábításra készül, ezúttal igazi rosszfiúként veti bele magát az élet örömeibe a Comedy Central legújabb sorozatában. A Szólíts Fitz-nek címszereplőjeként Jason egy autókereskedésben mutatja meg milyen az, ha valaki önző módon csak a saját boldogságával foglalkozik.

Nők, ital, drog és minden, ami boldogságot hozhat. Ezek foglalkoztatják Richard Fitzpatrick-t, azaz Fitz-t. A sármos nőcsábász senkivel és semmivel nem foglalkozik, leszámítva saját magát.

„Mindig azt szoktam mondani, hogy szerintem mindegyikünkben van egy kis Fitz, de tényleg. Mert Fitz igazán őszinte, nem befolyásolják a társadalmi elvárások, magatartási normák. Ő egyszerűen csak azt csinálja, amitől jobban érzi magát, ami örömet okoz neki. Ez mindegyikünkben megvan, ez a kis rosszaság, ez a kis Fitz-ség.” – vallja a sorozat főszereplője, Jason Priestley, aki két a valóságban két gyermek boldog édesapja.

A Beverly Hills 90210-zel világhírnevet szerző Jason Priestley hatalmas kihívásnak tartja Fitz szerepét és azt is elárulta, aki valaha Brandon-ért volt oda, most nem biztos, hogy Fitz a szíve csücske lesz.

Media_httpsorozatnezo_qeheh

„Nem kerestem úgy szerepet, hogy mikor jön már egy Brandonnal teljesen ellentétes figura. Mindig csak azt néztem, hogy olyan szerepet vállaljak el, amilyet korábban még nem játszottam. Színészként mindig új kihívások éltettek, olyan szerepre vágytam, amiben igazán kiélhetem magam. Fitz egyből megragadott. Nem csak azért, mert teljesen különbözött a korábbi szerepeimtől, hanem mert nagyszerűen kitalált és megírt karakter, rengeteg lehetőség van benne, az volt az igazán nagy kihívás, hogy a természete ellenére mégis szerethetővé tegyem a nézők számára.” – mondta Jason.

Szólíts Fitz-nek a Comedy Centralon! november 19-től minden pénteken 19:30-kor!

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: ajánló call me fitz

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr485153340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása