HTML

Címkék

Az HBO weboldala már iPhone-on is

2010.11.05. 16:41 bence_


Az HBO az előfizetők kényelme érdekében két új szolgáltatást vezetett be: az HBO iPhone applikációjának köszönhetően ezentúl az HBO weboldalának teljes kínálata elérhető Apple mobiltelefonokon, így a weboldal közvetlen felhasználói mellett az Apple-rajongók a mobiljukon is könnyedén összeállíthatják saját programfüzetüket kedvenc műsoraikból.

Az HBO iPhone applikációjának köszönhetően ezentúl minden olyan funkció elérhető az Apple-tulajdonosok számára mobiljukon, amit a weboldal felhasználói már megszokhattak. Elolvashatják a legfrissebb sztárhíreinket, aktualitásokat, és néhány igazán exkluzív hollywoodi interjút is találhatnak. Böngészhetnek a filmkínálatból, de ugyanúgy körülnézhetnek a képgalériában vagy tallózhatnak videók közül is. Mindezeket megoszthatják barátaikkal a Facebookon és a Twitteren is, illetve kommenteket fűzhetnek bármely tartalomhoz, pontosan úgy, mintha a számítógépük előtt ülnének.

A legutóbbi online fejlesztésnek köszönhetően a regisztrált felhasználók ezentúl elkészíthetik a saját, személyes tévéújságjukat is – kiválogatva a legjobb filmeket és sorozatokat –, így biztosan nem maradhatnak le egyetlen kedvencükről sem. A műsorfüzetben lapozgatva kiválogathatják a számukra érdekes programokat, majd beállíthatják, hogy a telefonjuk mennyivel a műsorkezdés előtt emlékeztessen az adásra.

(HBO) 

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: tévé

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr315153335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása