HTML

Címkék

Facebook South Park módra

2010.10.27. 01:17 bence_


A világ egyik legismertebb közösségi oldala megfertőzte South Park lakóit is. Egyedül Stan tiltakozik a regisztráció ellen, ám barátai meglepik azzal, hogy létrehoznak számára egy profilt. Ez az alapja a South Park legújabb epizódjának, ami bőven tartogat bonyodalmakat.

South Park 21:45-től a Comedy Centralon!

Media_httpsorozatnezo_njqed

South Park kisiskolásain, de még a felnőtteken is úrrá lett a Facebook-láz. Mindenki regisztrál és azon van, hogy minél több barátja legyen. Stan elhatárolódik a közösségi oldaltól, ám legnagyobb bánatára barátai létrehoznak neki egy profilt. Ezzel indul Stan kálváriája, mert az édesapjától kezdve szerelmén át mindenki számon kéri, miért nem jelölte be őt barátjának, ha már regisztrált, miért nem válaszol. Így Stan bármennyire is kimaradna a Facebook szövevényes világából, kénytelen beadni a derekát. Közben Kyle megsajnálja egyik iskolatársát, akit csak azért jelöl be, hogy legyen neki is legalább egy barátja. A jó cselekedet azonban megbosszulja magát. Kyle-tól egyre több barátja elfordul.

Hogy hova vezet a South Park féle Facebook őrület és meddig marad Stan felhasználó, az a South Park legújabb epizódjából kiderül a Comedy Central műsorán!

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: ajánló south park

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr75153324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása