HTML

Címkék

42. heti magyar nézettség

2010.10.26. 03:03 bence_


Egyre több nézőt ültet a képernyők elé az RTL Klub tehetségkutató-versenye, az X-Faktor. A 42. héten azonban a nézők nemcsak a szórakoztató műsort választották az RTL Klubon, hiszen a csatorna a hét hat napján nyerte meg főműsoridőben a nézettségi versenyt.

A múlt héten főműsoridőben a 18-49 éves korosztály 33,1 százaléka kapcsolt az RTL Klubra, míg a kiemelt korcsoport átlagosan 26 százaléka nézte a TV2-t. Ezután a VIASAT3 (3,9% SHR), az MTV (3,8% SHR), a Film+ (3,7% SHR) és a Cool (3,4% SHR) következik.

A hét legnézettebb műsora ezúttal is az RTL Klub tehetségkutató versenye, az X-Faktor volt: a 18-49 éves nézők 62,5 százaléka követte figyelemmel. Mindez azt jelenti, hogy a teljes lakosságra nézve több, mint 2,8 millióan izgulták végig, ki folytathatja a küzdelmet. Az X-Faktor folyamatosan gyűjti a rajongóit, hiszen az első adás eredményeit is messze felülmúlta. A nézettségi verseny első húsz helyezettje közé csupán a konkurencia zenei tehetségkutató versenye, a Megasztár tudott beférkőzni, azt a 18-49 év közötti korcsoport 50,4 százaléka nézte péntek este. Jól szerepelt a Barátok közt is, hiszen pénteket leszámítva minden este a legnézettebb napi műsor volt. Nem veszítettek nézőket az RTL Klub sorozatai sem, hiszen hétfőn és kedden is győztek a kereskedelmi célcsoport körében. Hétfőn a Dr. Csont (33,3% SHR) verte meg az NCIS-t (24,6% SHR), míg kedden a Vészhelyzet (35,3% SHR) és a Grace Klinika (34% SHR) volt csábítóbb, mint a másik csatornán közvetített Bajnokok Ligája csúcsrangadó (20% SHR).

Szerdán is az RTL Klubra kapcsoltak a legtöbben főműsoridőben: a Rendőrakadémia 4. (30,8% SHR) és a Majdnem bombanő (24% SHR) is megverte a TV2-n húzósorozatnak számító Doktor House-t (30,6% SHR) és a Született feleségeket (28,4% SHR). Csütörtökön jól teljesített az Esti Showder Fábry Sándorral (29% SHR), míg vasárnap Batman: kezdődik című film (32,1% SHR) több nézőt vonzott, mint Pókember (26,9% SHR). Ugyanez mondható el az RTL Klub közéleti magazinjáról, a Heti hetesről (30,5% SHR), szemben a konkurens csatornán futó magazinműsorról, a Frizbi Hajdú Péterrel című műsorról (24,3% SHR).

(RTL Sajtóklub)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: magyar nézettség

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr205153323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása