HTML

Címkék

41. heti magyar nézettség

2010.10.19. 15:00 bence_


A 41. héten főműsoridőben a 18-49 éves korosztály 31,4 %-a nézte az RTL Klubot, míg a TV2-re 22,3 % kapcsolt. A középmezőnyben az M1 (4,7 % SHR) után a Viasat3 következik 4,3%-kal, ezt követi a Cool (3,9 % SHR), majd a Film+ (3,4 % SHR).

Az elmúlt héten 5 estét nyert az RTL Klub. A hét legnézettebb műsora a 18-49 éves nézők körében változatlanul az X-Faktor lett, szombat este a 18-49 éves nézők 55,2%-a választotta az RTL Klub zenei tehetségkutatóját. Az első élő adást a teljes lakosságra nézve 2,4 millió néző követte figyelemmel, ezzel ez lett az X-Faktor eddigi legnézettebb adása.

A Vacsoracsata, Fókusz és Barátok közt hármasa ismét jól szerepelt. A Barátok köztöt csak pénteken tudta megszorongatni a TV2. A Megasztár 5 sikerével (43,8% SHR) megnyerte a péntek estét is.

Változatlanul jól szerepeltek a kereskedelmi célcsoport körében az RTL Klub sorozatai is: Hétfőn a Dr Csont (29,7 % SHR) és A rejtély ( 25,4 % SHR) is győzött a konkurens adón vetített NCIS ( 25,1 % SHR) és a Gyilkos számok felett ( 24,5 % SHR). Kedden a Tv2-ön vetített Hiába futsz című akciófilmet ( 21% SHR) verte meg a Castle ( 31,3 % SHR) és a Döglött akták (30,9 % SHR).

Kedden a kereskedelmi célcsoportban a XXI. század (29,3 % SHR ) jócskán megelőzte a konkurens csatornán vetített Megamániát ( 16,3 % SHR), csütörtökön jól szerepelt a Gálvölgyi Show (29% SHR) és a Kész Átverés Show (25,8% SHR) győzedelmeskedtek a Tv2-ön vetített Szemtelen szemtanúkkal szemben.

Rekordlátogatottság az interneten is

Az RTL Klub online felületeinek minden idők legjobb látogatottsági adatait hozta az X-Faktor első élő adása. Már szombaton este rekord közeli volt a látogatottság, hiszen a televíziós adással párhuzamosan a rajongók élőben chatelhettek kedvenceikkel az X-Faktor Csirip falán keresztül. Sőt, egy webkamera segítségével a kulisszák mögé is betekinthettek.

Az igazi sikert a másnap hozta meg az RTL Klub Online számára: október 17-én vasárnap 294 705 egyedi látogató kereste fel az rtlklub.hu felületeit a Webaudit adatai szerint. Az X-Faktor műsoroldala 86 ezer látogatót vonzott, az RTL Most internetes portálon pedig 75 ezernél is többen nézték vissza az X-Faktor első döntőjét. Szintén rekord, hogy 446 543 alkalommal tekintették meg a látogatók a zenei tehetségkutató produkcióinak videóit.Az RTL Klub Online ezen a héten sem pihen, hiszen október 19-én, kedden 15 órától Mimi és Gergő lesz az RTL Klub Sztárchat vendége. Az X-Faktor első kiesői élőben, webkamerás közvetítés során válaszolnak a rajongók kérdéseire.

(RTL Sajtóklub)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: magyar nézettség

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr675153321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása