HTML

Címkék

Hétvégén indul X-Faktor élő show-ja

2010.10.15. 02:39 bence_


Most szombaton kerül sor az X Faktor első élő showjára, ahol már a nézők is aktív részesei lesznek a tehetségek küzdelmének: szavazataikkal befolyásolhatják a verseny menetét.

A műsorban minden szereplő egy-egy versenydalt ad elő, de az énekesek közös produkcióval is készülnek. A nézői szavazatok alapján a két utolsó helyre került versenyző párbajozik. A zsűri dönti el, hogy a párbaj során ki bizonyul jobbnak. Amennyiben holtverseny alakulna ki, a nézőktől legkevesebb szavazatot begyűjtő versenyző megy haza. A közös dalt követően, de még a párbaj előtt egy extra produkcióra is számíthatnak a nézők: az első adásban Varga Viktor, a másodikban Zséda, a harmadikban pedig Tóth Gabi lép majd fel.

Media_httpsorozatnezo_xjsqj

A döntőt kilenc élő show után rendezik majd meg, ide már csak három versenyző jut be. Természetesen nem maradnak el a meglepetés-produkciók sem, számos fellépő szórakoztatja majd a műsor nézőit. A döntőben a választás teljes egészében a nézők kezében van: a legkevesebb szavazatot kapó versenyző kiesik, a két legjobb párbajozik, ami alatt újra indul a szavazás. Az lesz az X-Faktor győztese, aki a legtöbb szavazatot gyűjti be.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek ajánló x-faktor

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr375153319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása