HTML

Címkék

Minisorozat indul itthon Stephen King regénye alapján

2010.10.06. 18:07 bence_


Media_httpsorozatnezo_wqjdq
Új sorozat indul a Universal Channelen, mely Stepheng King Shining című bestsellerén alapul. A főszereplő, Jack és családja, azért érkezik a coloradói Overlookba, hogy karbantartói legyenek egy régi, impozáns szállodának, mely nem egyszerű feladat úgy, hogy a hotelt a hó minden évben elvágja a külvilágtól. Azonban a gyönyörű környezet mellett más is várja őket új otthonukban.

A megrázó múlttal rendelkező, gyógyulófélben lévő alkoholista, Jack, azt reméli, hogy azáltal, hogy több időt tölthetnek együtt egy gyönyörű környezetben, családjával új életet kezdhet. Több, mint 20 évvel azután, hogy Stephen King megírta “Shining” című könyvét, most a képernyőn is látható lesz a bestselleren alapuló minisorozat. Az epizódokban Rebecca De Mornay, Steven Weber, Melvin van Peebles és Wil Horneff is játszik, de láthatjuk még Elliott Gouldot, Pat Hingle-t, Courtland Mead-et és Danny Torrance-t is. A sorozatnak King nemcsak az írója, de executive producere is, az Emmy díjas Mark Carlinerrel és Mick Garris rendezővel együtt.

Az első részt október 6-án 21:00 órától izgulhatják végig a csatorna nézői, amit utána egyből a 2., illetve a 3. rész követ 23:00-tól és 1:00-tól.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: ajánló shining

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr385153297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása