HTML

Címkék

Újabb játék az AXN-nel: városi vadászat

2010.10.03. 15:00 bence_


Nemrég ért véget a csatorna névadós játéka, máris egy újabb játékra invitálják a nézőket. Magyarország több nagyvárosában (Budapesten, Debrecenben, Győrben, Kecskeméten, Pécsett és Szegeden) is kikerültek az AXN őszi premierjeit hirdető plakátok (na meg mi is kiraktuk őket). Valamennyi plakáton elrejtették az AXN weboldalának címét (www.axn.hu). Ki találja meg őket?

A Városi AXN-vadászat játékban a csatorna Facebook oldalán a rajongóknak három könnyű lépést kell megtenniük ahhoz, hogy AXN-es ajándékcsomagot nyerjenek:

  1. Le kell fotózni valamely AXN Amerika legnagyobbjai plakátot
  2. Meg kell keresni az elrejtett webcímet
  3. A fényképet fel kell tölteni az AXN Facebook oldalára, a kép aláírásában pedig meg kell írni, hol bujkál a webcím

Egy játékos egy fajta plakáttal csak egyszer játszhat. A játék időtartama: 2010. október 1. 17:00 - 2010. október 10. 23:59.

A játékosok közül sorsolással választják ki a három szerencsés nyertest, akik AXN-es ajándékcsomagot kapnak. A játék részletes szabályzata ITT olvasható.

Sok szerencsét kívánunk!

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: játék californication damages justified

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr715153251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása