HTML

Címkék

Sorozatcímet keres az AXN

2010.09.27. 15:00 bence_


Egy névadás soha nem könnyű. Különösen igaz ez egy olyan sorozat esetében, ami 12 millió amerikai nézőt ültetett a TV elé az első epizódjával. Ezért hirdet játékot az AXN, hogy legújabb sorozatának megfelelő címet találjon. A győztes cím beküldője 2 személyre szóló meghívást kap a csatorna zártkörű születésnapi partijára.

Idén ősszel egymást érik a premierek az AXN műsorán, melyek közül a legnagyobb durranásnak a Jim Belushi (Kutyám, Jerry Lee, Vörös Zsaru) és Jerry O’Connell (Sliders, Sikoly 2, Vadkanok) nevével fémjelzett „The Defenders” ígérkezik. Az AXN most ennek a sorozatnak keres egy találó és könnyen megjegyezhető magyar címet Facebook oldalán (facebook.com/AXN.Magyarorszag), ahol bárki posztolhatja az ötleteit, jövőhét szerdáig.

A későbbi győztes nevet elsőként feldobó sorozatrajongó pedig kétszemélyes meghívót kap a csatorna zártkörű, exkluzív születésnapi partijára. A kiválasztott nevet és a győztest, az AXN a sajtón keresztül és saját honlapján hirdeti ki a játék lezárását követően.

Media_httpsorozatnezo_nygdc

A sorozatról

A The Defenders egy vadonatúj amerikai sorozat két kiváló humorral megáldott Las Vegas-i védőügyvédről, akik mindent beleadnak, ha ezt ügyfeleik érdekei megkövetelik. Nick Morelli (James Belushi) és Pete Kaczmarek (Jerry O’Connell) igen sokrétű klientúrával rendelkezik, és mindketten azért küzdenek, hogy egyszer megüssék életük főnyereményét.

A Morelli & Kaczmarek ügyvédi irodánál Nick legjobb képességeinek megfelelően dolgozik védenceiért, függetlenül attól, hogy mekkora ügyről van szó; partnere, Pete pedig egyformán imádja hivatását, a gyors sportkocsikat, az exkluzív ruhákat és persze a gyönyörű nőket. A sikeres ügyvédpáros munkáját ex-táncos társuk, a fiatal ügyvédnő, Lisa Tyler (Jurnee Smollett), illetve lelkes asszisztensük, Zoey (Tanya Fischer) segíti.

Fortuna gyakran kedvez jogi karrierjüknek, magánéletükben azonban rengeteg kihívással kell szembenézniük. Miközben Pete újabb és újabb gyönyörű áldozatokra veti ki hálóját a vegasi éjszakában, Nick tönkrement házasságát próbálja helyrehozni.

Egy a biztos: ha a helyzet úgy kívánja, Nick és Pete munkájában és életében is képes bármikor tizenkilencre lapot kérni a Bűnös Városban.

A vadonatúj sorozat a szeptember 22-i amerikai premier után novemberben elsőként - már magyar címmel - az AXN műsorán lesz látható.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek játék south park tévé family guy how i met your mother

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr685153217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása