HTML

Címkék

Folytatódik a gengsztersztori

2010.09.23. 16:38 bence_


A szerda reggeli hírekben már írtunk róla, hogy az HBO berendelte a Boardwalk Empire - Gengszterkorzó 2. évadját, de ez olyan jó hír, hogy megérdemel egy külön bejegyzést.

A kedvező kritikai fogadtatásnak és a magas nézettségnek köszönhetően az HBO úgy döntött, hogy berendeli a Boardwalk Empire - Gengszterkorzó második évadját. A jó hírt Michael Lombardo, az amerikai HBO programigazgatója jelentette be, majd hozzátette:

Mindent felsorakoztattunk, Mark Wahlberg és Steve Levinson ötletétől kezdve, Martin Scorsese zseniális rendezői és vezető produceri tevékenységén keresztül, Terry Winter és Tim Van Patten különös tehetségéig és szakértelméig. Ehhez jött még egy kiváló szereposztás Steve Buscemivel az élen. A nézők és a média egyaránt el volt ragadtatva a végeredménytől.

A forgatókönyvet az Emmy-díjas Terence Winter írta, akinek a Maffiózók című sorozatot is köszönhetjük, a pilot epizódot pedig maga a legenda, az Oscar-díjas Martin Scorsese rendezte. A sorozat Atlantic Cityben játszódik, a szesztilalom hajnalán. A premier utáni első kritikák „kihagyhatatlannak” aposztrofálták a sorozat első részét (mi itt írtunk róla), kiemelve Steve Buscemi „briliáns és brutálisan vicces” teljesítményét. A Philadelphia Inquirer című lap egyenesen a „televíziózás csúcsaként” emlegette az HBO saját gyártású produkcióját.

Media_httpsorozatnezo_yndhr

A szeptember 19-i sorozatpremiert 4.800.000 néző követte Amerikában, ezzel az elmúlt 6 év legjobb nézettségét produkálta a csatorna.

Magyarországon az HBO On Demand szolgáltatás felhasználói október 17-ig bármikor megnézhetik a pilot epizódot, majd decemberben érkezik az HBO házi filmtárába a 12 részes sorozat többi epizódja. Az HBO csatorna nézői pedig januárban ismerhetik meg Scorsese gengsztervilágát és az HBO legújabb sikersorozatát.

(HBO)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek boardwalk empire

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr625153211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása