HTML

Címkék

Jön az Így jártam anyátokkal ötödik évadja

2010.09.21. 22:10 bence_


A többszörös Emmy díjas, hazánkban is nagy népszerűségnek örvendő Így jártam anyátokkal október 4-től új epizódokkal folytatódik a Comedy Centralon. Az ötödik évadban Ted egyetemi professzorként debütál és egy lerobbant házat is vesz, mely a család későbbi otthona lesz.

Az Így jártam anyátokkal elindulása óta a nézők egyik nagy kedvence a tengerentúlon és hazánkban is. Ted és Lilly megismerkedésének története a szakmát is elismerésre késztette, az alkotók több Emmy díjjal büszkélkedhetnek. Hazánkban a Comedy Central október 4-től már a sorozat ötödik évadjának epizódjait tűzi műsorra.

Media_httpsorozatnezo_fnrhi

Ted megtartja első óráját egyetemi professzorként, ám nem későbbi feleségét szúrja ki, hanem egy másik diákot, akit randira is hív, de hogy mi lesz a románc vége, az csak az ötödik évad epizódjaiból derül ki a Comedy Centralon. Ahogy az is, hogyan találja meg Ted a család későbbi otthonát. Akik pedig a kicsit extrémebb dolgokra is fogékonyabbak, azok egy igazi musical epizóddal is találkozhatnak majd, amelyben az Így jártam anyátokkal főszereplői dalra fakadnak.

Így jártam anyátokkal október 4-től hétfőnként 20:20 – 21:45-ig a Comedy Central műsorán!

(Comedy Central)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr925153200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása