HTML

Címkék

Októbertől új műsor a TV2-n: Ezek megőrültek!

2010.09.17. 19:27 bence_


Vadonatúj szórakoztató műsorral készül az ősz második felében a TV2. Az Ezek megőrültek című produkcióban a hazai celebek nagy része felbukkan.

Sztárjaink őrült feladatokra vállalkoznak - több-kevesebb sikerrel. Huszonnégy celeb, két műsorvezető, számtalan vicces, erőt próbáló, szórakoztató feladat - röviden így jellemezhető a TV2 új őszi műsora, az Ezek megőrültek című produkció. Többek között Kiszel Tünde, Benkő Dániel, Dér Heni, Szabó Zsófi, az Irigy Hónaljmirigy tagjai Molnár Imi és Varga Győző, Szorcsik Viki, és Zsidró Tamás neve fémjelzi majd a produkciót - áll a csatorna közleményében.

http://files.indavideo.hu/player/gup.swf

Hőseink három fős csapatokban, egymás ellen mérkőznek meg, hihetetlen erőpróbákkal kerülnek szembe, melyekben csak a legjobbak maradnak állva. Az Ezek megőrültek két játékmestere Majka és Rákóczi Feri lesznek, akik időnként alaposan ellátják a játékosok baját. - Bátran mondhatom, hogy ez a produkció a hazai televíziózás eddigi legőrültebb műsora lesz, amelyben a magyar sztárvilág legjava a lehető legelképesztőbb, legviccesebb fizikai megpróbáltatásokkal kerül szembe. Az Ezek megőrültek saját fejlesztésű formátum, amely Ökrös Gergő producer és csapatának kreativitását dicséri - mondta a TV2 programigazgatója, Kiss Péter, aki elárulta azt is, hogy a műsor az Édesnégyes után, a szezon második felében kerül majd képernyőre.

(TV2)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek ezek megőrültek

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr645153184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása