HTML

Címkék

Pilot-szemle: Nikita - 1x01

2010.09.12. 20:15 bence_


CW, csapó kettő, azaz a csatorna második újonca. A Nikitáról van szó, kérem szépen. Erre a részre simán azt lehete mondai, hogy egy jó kezdés volt. Én igazából nem azt nézem, hogy mik a hibák egy sorozatban, hanem megpróbálom élvezni azt. Az más dolog, hogy akaratlanul is megakadok egy hibánál és a nemtetszésemnek esetleg hangot adok olyankor. Ez a Nikita pilot pedig kifejezetten tetszett.

Media_httpsorozatnezo_bkcfd

A történet már ismerős lehet, hisz már készült film is és sorozat is régebben. (Én egyiket se láttam.) Adott egy lány, akit Nikitának hívnak. Egy titkos kormány szervezet, a Divizió megmentette őt annó a halálbüntetéstől és bérgyilkossá képezték ki, de egy idő után megszökött és azóta próbálja "levadászni" a szervezet, csak hát ez nem olyan könnyű. A legjobb kiképzést kapta Nikita és tudja, hogy hogyan kell elrejtőzni. Visszatérésének oka van: tönkre akarja tenni a Diviziót.

Media_httpsorozatnezo_mkkha

Nem is említettem még a titkos kormány szervezet új tagját, Alexet (Lyndsy Fonseca), akinek különös szerepe van a történésekben. Ott van még a főhősnőnk ugyebár, Nikita (Maggie Q), akiről már tudtok mindent. Na igen, az egyetlen negatívum (vagy nem is tudom, hogy nevezzem, inkább csak olyan szemszúró dolog) az, hogy Nikita csak úgy alázza és pofozza a kigyúrt testőröket és biztonságiakat a maga 40-50 kilójával, ami kicsit vicces. A Divizió "sminkesét" Melinda Clarke (Amanda) alakítja, akirő nekem mindig a Narancsvidékben nyújtott alakítása jut eszembe. 

Van tehát történés jócskán a pilotban és tele van érdekes és váratlan fordulatokkal. Itt megjegyezném, hogy nagyon tetszett a rész végi csavar. Lesz ez még érdekesebb is, úgy gondolom, csak hát az alapokat le kellett fektetni és a maga 3.6 milliós nézőtáborával jól nyitott. (A TVD-nek meg 3.4 millió. Én pontosan fordítva gondoltam.) Vajon lesz ez annyira sikeres, mint a tavalyi újonc a The Vampire Diaries? Ez még a jövő zenéje.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: nikita pilot-szemle

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr505153161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása