HTML

Címkék

Pilot-szemle: Hellcats - 1x01

2010.09.10. 08:03 bence_


Ezennel, hivatalosan is megkezdjük az idei pilotok értékelését. Mint azt már mindenki tudja, a Hellcats volt az első bemutatkozó újonc, az idei szezonból. Hype, promózás, minden megvolt ennél a sorozatnál is. Főszereplőnk Martie Perkins, akinek elvették az ösztöndíját, szóval be kellett álljon a pom-pon csapatba azért, hogy folytathassa a tanulmányait pom-pon ösztöndíjjal. Egy válogatáson vett részt, ahol egyedi táncstílusának köszönhetően hopp, máris bevették a csapatba.

Media_httpsorozatnezo_ssqed

Mint ahogy az lenni szokott ellenség is akad. Alice, (szintén pom-pon csaj) aki nem nagyon bírja Martie-t, mert nem az a tipikus pom-pon lány. Martie szeret biciklizni, azt tudtátok? Ez viszont azért vicces, mert szegényt a készítők minden 5 percben bicikliztetik. (na jó csak négyszer, de akkor is)

Girl, come on. Shake it like you're from Memphis.

A CW nem hazudtolta meg magát. Ez a sorozat is követi a tini vonalat. A pilotot 3 millió néző kísérte figyelemmel, de hogy mennyire lesz ez jövedelmező a sorozatnak nem tudom. Bevallom, nem volt nagy néznivaló rajta (leszámítva egy-egy rövidebb jelenetet), mivel konkrétan levetítette a pilotot nekünk a CW abban a hatvanhatezer Hellcats promóban a premier előtt. Vagy csak én érzem így? (Mindig attól tartottam, hogy túl sok promó jön ki egy pilothoz és így értékét veszti)

Media_httpsorozatnezo_skifn

Vajon a versenyük után mi lesz olyan, amiért néznénk a sorozatot? Még egy verseny? Abban a dilemmában vagyok, hogy egyelőre nem tudom hova tenni a sorozatot. A második és harmadik rész nézettsége, majd előrevetíti a sorozat sorsát, addig is kap tőlem annyit, amennyit.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: kritika hellcats pilot-szemle

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr575153152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása