HTML

Címkék

Megvannak az Álomépítők

2010.09.10. 19:21 bence_


A Viasat3 szeptember 24-én, 21:30-tól mutatja be az Álomépítők című műsor első epizódját. A produkció célja, hogy nehéz helyzetben lévő családoknak segítsen, mégpedig úgy, hogy házukat, lakásukat élhetőbbé, szebbé varázsolja, adott esetben pedig teljesen új otthonnal ajándékozza meg őket - áll a csatorna sajtóközleményében.

A műsorvezetők: Nagy Sándor, aki a Magyar Televíziónál kezdte pályafutását, majd kereskedelmi csatornáknál szerepelt különböző programok házigazdájaként. Ma a Gigamad autós magazin műsorvezetője, emellett szinkronszínészként is dolgozik. Két segítőtársa Kate Endresz-Roberts, angol származású lakberendező, aki 15 éve él Magyarországon, és Ziszidisz Nikosz, aki egy generálkivitelező cég ügyvezetője. Mindhárman hatalmas lelkesedéssel és elszántsággal álltak neki a forgatásnak.

„A helyi önkormányzatok és a közösség segítségével új esélyt adunk a műsorban szereplő családoknak. Megteremtjük a lehetőséget arra, hogy ezek az emberek megvalósíthassák álmaikat!” – mondta Nagy Sándor.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek álomépítők

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr645153156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása