HTML

Címkék

Az AXN őszi sorozatai

2010.09.10. 20:42 bence_


Az AXN idén ősszel új műsorok, új évadok, új epizódok sorát viszi a képernyőre. Az ajánló rovatban már bemutattuk több magyar csatorna őszi sorozatait is, így most az AXN-en a sor.

Szeptemberben:

Kaliforgia (Californication) – 3. évad Szeptember 18-tól szombatonként 23:00.

Ennek a merész, izgalmas, pikáns és végtelenül mulatságos, semmiféle tabut nem tisztelő sorozat új évaddal jelentkezik. A nyitó jelenetben Hank (David Duchovny) éppen egy fiatal csajjal szeretkezik, ám közben elnyomja az álom, és hangosan horkol. A 3. évad során Hank továbbra is az apaszerepben tapasztalt tehetségtelensége ellen küzd, miközben azt kell látnia, hogy a lánya egyre jobban hasonlít rá – amit viszont igazán nem akart.

http://c.brightcove.com/services/viewer/federated_f8/1662573015

A vámpír, a vérfarkas és a szellem (Being Human) – 2. évad Országos Premier! Szeptember 21-től, keddenként 21:00.

Ebben a szellemes, szexi és rendkívül izgalmas BBC-sorozatban hárman laknak egy lakásban: egy vámpír, egy vérfarkas és egy szellem. A 2. évad során Mitchell George Ivan és Daisy személyében megismerkedik egy vámpír házaspárral, Annie pedig egy kocsmában kap munkát, ahol az egyik vendéggel, Nathannel ismerkedik meg közelebbről.

Októberben:

A törvény embere (Justified) – 1. évad Országos premier! október 6-tól, szerdánként 22:00.

Media_httpsorozatnezo_bdygs

A SONY vadonatúj krimi-szériájából megtudhatjuk, hogy milyen is az élet az amerikai Kentucky államban. A Timothy Olyphant főszereplésével készült vadonatúj sorozatot a közép-európai és az adriai térségében elsőként az AXN mutatja be. Raylan Givens rendőrbíró a maga módján kezeli az igazságszolgáltatást, lelő egy embert, és ezért el kell hagynia Miamit. A kopót visszahelyezik szülővárosába, Kentucky-ba, ahol szembe kell néznie mind személyes, mind szakmai múltja kényes kérdéseivel.

A hatalom hálójában (Damages) – 2. évadOktóber 11-től, hétfőnként 22:00. 

A televíziós szakma elismerését kivívó, egyedi hangulatú thriller-sorozat epizódjain keresztül - Glenn Close főszereplésével - New York felsőbb köreinek peres ügyeibe nyerünk bepillantást. A 2. évad kezdetén Ellen titokban továbbra is az FBI-nak dolgozik, hogy Patty-t tönkretegye, Arthur Frobisher pedig elhagyja a kórházat.

NCIS – 3. évad Október 1-től péntekenként 21:00.

A népszerű krimi-sorozat főhőse, Leroy Jethro Gibbs különleges ügynök, a Tengerészet Bűnügyi Nyomozó Szolgálata (Naval Criminal Investigative Service) egyik egységének vezetője mindig zsigerből, ösztönös megérzéseire hallgatva nyomoz. A harmadik évad úgy kezdődik, hogy a csapat Kate elvesztését gyászolja, és megismerkedünk az NCIS új vezetőjével, Shepard igazgatóval.

Novemberben:

The Defenders - 1. évad Országos premier!

A The Defenders egy vadonatúj amerikai sorozat két kiváló humorral megáldott Las Vegas-i védőügyvédről, akik mindent beleadnak, ha ezt ügyfeleik érdekei megkövetelik. Nick Morelli (James Belushi: Kutyám, Jerry Lee, Vörös Zsaru) és Pete Kaczmarek (Jerry O’Connell: Sliders, Sikoly 2., Vadkanok) igen sokrétű klientúrával rendelkezik, és mindketten azért küzdenek, hogy egyszer megüssék életük főnyereményét.

A vadonatúj sorozat a szeptember 22-i amerikai premier után novemberben elsőként - már magyar címmel - az AXN műsorán.

NCIS: Los Angeles – 1. évad

Ez a népszerű krimi-sorozat a Különleges Ügyek Hivatalának munkájába vezeti be a nézőt, egy olyan világba, ahol nem babra megy a játék: a részleg feladata, hogy a nemzetbiztonsági szempontból legveszélyesebb, legkeményebb bűnözőket juttassa rács mögé.

Szellemekkel suttogó (Ghost Whisperer) – 5. évad

Az új évad kezdetén megszületik a gyönyörű Melinda (Jennifer Love Hewitt) kisfia, akit majd öt év elteltével látunk viszont. Úgy tűnik, hogy a kisfiú hasonló képességekkel rendelkezik, mint az édesanyja...

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: ajánló

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr245153157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása