HTML

Címkék

Universal Channel, avagy egy csatorna jó kampányhadjárata

2010.09.07. 21:00 bence_


Mondjatok egy olyan csatornát, aki így reklámozta volna a megjelenését és az új sorozatokat? Ötletes a szeptember 3-tól már Universal Channel néven szólítandó csatorna kampányhadjárata. A Hallmark csatorna átváltozását mi is megírtuk és az átalakulását jelző videókat is mutattuk. Nos, szeptember 1-én és 2-án, az átváltozás napja előtt, Budapest forgalmasabb pontjain hirtelen rendőr ruhás hostess csajok jelentek meg promózva a Kékpróba (Rookie Blue) című sorozatot. Ki az, aki nem vesz észre három hölgyet egy nagy bannerrel a kezében a következő felirattal:

Öveket bekapcsolni, Kékpróbára rákapcsolni!

Ezen kívül még óriási Universal Channel-es, felfújható labdák is láthatóak voltak itt-ott. De hogy ne menjen haza a járó-kelő üres kézzel, tenyér nagyságú stressz oldó labdákat is osztogattak, amelyeket haza is vihettek,

hogy az otthonukba ekkor még csak labdaformában, szeptember 3-ától már csatornaként is begördüljön az Universal Channel.

Media_httpsorozatnezo_rvlff

Media_httpsorozatnezo_dtdpp

Media_httpsorozatnezo_dtgaz

 

Media_httpsorozatnezo_cldma

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: kampány

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr265153139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása