HTML

Címkék

A Weeds hatodik évadja eddig

2010.09.06. 18:10 bence_


Már javában tart a hatodik etap, és mint azt az évad kezdetekor írtuk, a szereplők továbbálltak, igyekeznek felhagyni előző életükkel. Új neveiket nem lövöm le, hátha valaki még nem látta a részeket. Eddig egész jó a sorozat, jót tett neki a környezetváltás. Túl sok dolog igaz, hogy nem történt, de úgy néz ki, a készítők megtalálták a helyes utat.

Hey, fuck this place. Let's roll.

Shane-t továbbra is bírom, kedvenc karakterem lett, tőle jött az idézet is. A lenti értékelésben (a képek után) azt nézzük, hogy eddig milyen az évad. Adj neki olyan pontszámot, amilyet Te gondolsz.

A héten nem lesz új epizód, helyette vessünk egy pillantást a családra. Vannak még képek a tovább mögött, az utolsó szerintem különösen jó.

Media_httpsorozatnezo_bfbrj

Media_httpsorozatnezo_ughdh

Media_httpsorozatnezo_eowtt

Media_httpsorozatnezo_cabej

Media_httpsorozatnezo_vnfie

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: weeds rövid kritika

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr615153131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása