HTML

Címkék

Sokk TV a Comedy Central-on

2010.09.02. 18:10 bence_


Mielőtt a magyar Comedy Central újabb évadnyi stand up show-val és sorozatok új epizódjaival lepné meg nézőit, egy kis brit humort csempész a hétköznapokba a Sokk TV-vel. A műsor főszereplője Dom Joly, aki abszurd, meghökkentő jelenetek résztvevőivé teszi az angol járó-kelőket mutatványaival.

A Sokk TV nem egy szokványos rejtett-kamerás műsor, mert nem a mit sem sejtő járókelők megviccelésére helyezi a hangsúlyt. Dom Joly visz mindent. Egy megdöbbentő, abszurd utcai magánszám, amelyben Joly a leglehetetlenebb szituációkba keveredik, a járókelők pedig egy szent őrültnek járó tisztelettel csodálják vagy nevetik ki a magamutogató showman-t, aki mindenre képes a sokkolás kedvéért. A forradalminak számító rejtett-kamerás műsor Angliát már meghódította, most Magyarországon a sor.

Adás hétfőnként 14:15-től, illetve péntekenként 15:05-től.

Media_httpsorozatnezo_rqvjh

Kapcsolódó hír (ha már úgyis a Comedy Central-ról van szó), hogy a csatorna saját alkotással színesíti az idei ARC plakátkiállítást. Támogatóként vesznek részt a Hol élsz Te? témakörben szervezett plakát-mustrán. A Comedy egyik kultikus alakja, Sanya kapott főszerepet Ritter Doron alkotásán.

Bár a kultikus medve nem szállt versenybe, a Hol élsz Te? témájú megmérettetésen, a támogatói plakátok között bárki megnézheti, milyen lenne Budapest Citadellája és Szabadság szobra – valamivel mackósabban. A magyar humorcsatorna a választási pártplakátok újraértelmezése után most egy újabb gyöngyszemmel örvendezteti meg azokat, akik fogékonyak az eféle fotó-montázsokra. Sanya monumentálissá varázslásáért Ritter Doron fotóművész, és Kerényi Kristóf (Általános Művek) art director a felelős.

Aki kíváncsi Sanyára, valamint az idei ARC plakát kiállítás többi alkotására, az látogasson ki szeptember 2-től 22-ig a Ötvehatosok terére.

(Comedy Central)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: ajánló trigger happy tv

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr525153114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása