HTML

Címkék

Tragikus sorsú családokon segít a Viasat3

2010.09.01. 15:40 bence_


A csatorna Álomépítők című produkciójában nehézsorsú, reményvesztett családok kapnak lehetőséget az újrakezdésre. A műsor készítői az egész országot bejárva kerestek olyan családokat, akiknek valóban jól jön a segítség.

A Viasat többek között olyan embereknek nyújt kapaszkodót, akiknek vagy az árvíz tette lakhatatlanná otthonukat, vagy gyermekük betegségének kezelése emésztette fel tartalékaikat, de akad olyan is, aki csalók áldozatává vált, így vesztette el házát, és került kilátástalan helyzetbe gyermekeivel együtt. Az Álomépítők profi csapata megmutatja a nézőknek, hogy ha egy közösség tagjai összefognak a bajban, akkor egész családok sorsát változtathatják meg, visszaadva a lehetőséget és a reményt egy békés, boldog élethez. A tervező csapat kiváló szakemberei azon dolgoznak, hogy olyan otthont teremtsenek a műsorban szereplők számára, amely praktikus, mégis egyedi, megfelel az adott család igényeinek és saját egyéniségüket is tükrözi. A nézők amellett, hogy valós, megható történeteknek lehetnek tanúi, hasznos tippeket kapnak házépítéshez, és különböző trükköket leshetnek el a belső terek kialakításához.

Premieridőpontot egyelőre nem tudunk.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


1 komment

Címkék: hírek álomépítők

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr955153107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kataalma 2010.09.01. 15:40:00

Kíváncsi leszek mikor kezdődik és kik lesznek benne. Nagyon szeretem a külföldi változatot is!
süti beállítások módosítása