HTML

Címkék

Velük vár ránk ősszel az RTL Klub

2010.08.28. 16:06 bence_


Media_httpsorozatnezo_idese
Legutóbb a Magyar Televízió őszi kínálatát vettük szemügyre, így most következzen a vezető kereskedelmi csatorna. Az őszi struktúra az RTL Klub egyik legnagyobb költségvetésű produkciójával indul, augusztus 28-án szombaton 19:30-kor kezdetét veszi a kontinens legnagyobb tehetségkutató műsora, az X-Faktor. A produkció nemcsak a jelentkezők viadalát hozza majd, hanem a csatorna ígérete szerint a mű8sor négy mentora Keresztes Ildikó, Geszti Péter, Nagy Feró és Malek Miklós is összecsapnak egymással. A műsor végére kiderül, melyik mentor pártfogoltját kedveli meg leginkább a közönség.

Szombaton az X-Faktor előtt indul a Glee - Sztárok leszünk! című, a tengerentúlon már igen népszerű Golden Globe-díjas amerikai vígjátéksorozat. A Glee-ben, szakítva a műfaj hagyományaival, nem ismeretlen dalokat hallhatunk, hanem világslágerereket bújtatnak új köntösbe. Aretha Franklintől, Vanilla Ice-on át megszólalnak Madonna, Beyoncé, Amy Winehouse vagy éppen Rihanna dalai is. Az első 13 epizódban 70 slágert ad elő az iskolai kórus. Szombati dupla részek után, majd hetente 17:40-től követhetjük a gimisek kalandjait. A következő héttől a Glee - Sztárok leszünk! előtt minden szombaton 16:40-kor láthatjuk Merlin a híres varázsló kalandjait.

Hétfőtől naponta a Híradó előtt látható majd dupla részekkel a 112-Életmentők sorozat. 19:05-től új részekkel indul a Széf Sebestyén Balázs vezetésével. Hétfő esténként a Barátok közt után ismét nyomoz Dr. Csont, a sorozat a harmadik évad izgalmas részeivel folytatódik. Kedd este a Barátok közt után folytatódnak Rick Castle és a Döglött akták történetei.

Pénteken CSI: A helyszínelők folytatódik az ötödik évad részeivel, őket követi a Vámpírnaplók sorozat. A vérszívók után új sorozat indul péntek késő este Smith címmel, Ray Liotta főszereplésével. A sorozat John Wells (Vészhelyzet, Az elnök emberei) producer alkotása. Smith, azaz Liotta átlagos családapának tűnik a felületes szemlélő számára, ám valójában csapatával rablásokat tervez és hajt végre, így törve borsot az FBI orra alá.

Szeptember 9-én csütörtökön visszatér az Esti Showder Fábry Sándor vezetésével, a következő héten csütörtökön jelentkezik a jól megszokott Gálvölgyi show és a Kész átverés. A Kész átverés ebben a szezonban ismét új műsorvezetőt kap Benkő Dániel személyében.

Még ősszel elindul I love Gjoni címmel Delhusa Gjon társkereső műsora, valamint kinyitja kapuit még idén a ValóVilág Villa is.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: ajánló

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr445153087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása