HTML

Címkék

Új értékelési rendszer a blogon

2010.08.28. 16:22 bence_


Eddig ugye úgy értékeltünk egy sorozatot, hogy az aktuális szerző leírta a bejegyzése végén, hogy szerinte egy tízes skálán mennyit érdemel az adott epizód/évad. Például szerintem 4/10. Ezt ezentúl egy kicsit vizuálisabb módon fogjuk ábrázolni, méghozzá úgy, hogy minden kritika alá kerülnek "bélyegek". Értelemszerűen 5 a legmagasabb, fél bélyeg pedig a legalacsonyabb pontszám. A legjobb az egészben, hogy ezzel együtt bevonjuk az olvasókat is az értékelősdibe. A mi pontozásunk után Ti is megmondhatjátok a tutit, így nem fordul elő, hogy mi valamit túlságosan lehúzunk, miközben az többet érdemelne, avagy fordítva. Az alábbi kép jól ábrázolja, hogy is nézne ki a dolog:

Media_httpsorozatnezo_jhiji

A lenyíló listában választhatsz értékelést 1-től 5-ig, amikor majd élesben megy a dolog. A szeptemberi újoncsorozatok kritikáinál már ezt a módszert fogjuk alkalmazni. Használjátok gyakran, hadd lássák, mit gondolnak az olvasók.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: szolgálati közlemény

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr45153088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása