HTML

Címkék

X-Faktor extrák a Cool-on

2010.08.26. 20:44 bence_


Augusztus 28-tól minden szombat este, az X-Faktor után a Cool-on folytatódik a show! Az X-Faktor legérdekesebb történetei a Cool-on nézhetők tovább - az RTL Klub adásából kimaradt, titkos, exkluzív felvételekkel.

A Cool élő műsorának vendégei a show legérdekesebb előadói lesznek, akiknek rögtön, első kézből gratulálhat minden néző, SMS-ben vagy az interneten keresztül. A stúdióba várják majd a szombat esti show legviccesebb, legérdekesebb és legnagyobb port kavaró produkcióinak előadóit is, de megismerhetjük a továbbjutó szereplők családtagjait, barátait, drukkereit is. A mentorok sem maradnak ki a Cool műsorából - ők is elmesélik majd, hogyan élték meg az X-Faktor legemlékezetesebb pillanatait. Műsorvezető: Ördög Nóra és Müller Attila. Első adás 2010. augusztus 28., 23:00

Media_httpsorozatnezo_ghyoh

A másik hamarosan induló műsor a CoolTV-n az X. Augusztus 30-tól mindennap, máshol nem látható részletekkel jelentkezik az X a Cool-on, amelyben az X-Faktor szombati epizódjának legemlékezetesebb szereplőiről, jeleneteiről mutatnak meg mindent, ami a szombati showból kimaradt. A mentorok elcsípett magánbeszélgetései, Sebestyén Balázs elszólásai és Ördög Nóra személyes hangvételű beszélgetései a jelentkezőkkel éppúgy láthatóak lesznek, mint a produkciók utáni pillanatok, amikor az előadók szeretteik körében beszélték meg a színpadon történt eseményeket.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek x-faktor

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr785153080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása