HTML

Címkék

Újra Narancsvidék a Viasat3-on

2010.08.26. 15:00 bence_


Anno nagy felháborodás övezte azt, hogy csak a harmadik évadig vetítette le a Viasat3 a sorozatot, hisz pontosan az az éved végén van egy olyan fordulat, amitől egészen más értelmet nyer a negyedik évad. Nem spoilerezem el, hisz az igazán fanatikus Narancsvidék rajongók úgy is tudják, hogy miről beszélek. Még in is figyelemmel követtem anno amikor a TV-ben vetítették pár rész erejéig, de akkor még nem voltam annyira sorozat addict (mint most), ha szabad így fogalmaznom. Az évek múltán a sorozatból a főcímzene maradt meg igazán, emlékeztek még? Hogy is van:

California here we come, right back where we started from, Californiaaaa...

Egyszer csak eszembe jutott a sorozat és azon vettem észre magam, hogy hopp, már le is daráltam a négy évadot. Most így visszagondolva szerintem valahol jó, hogy a negyedik évadnál abbahagyták a sorozatot és nem erőltették. A negyedik évadban már benne volt az, hogy talán ez az utolsó évad, hisz inkább arra mentek rá a készítők, hogy a továbbiakban ki, hogy éli az életét az a bizonyos rossz dolog után, ami a harmadik évad végén történt.

Habár a Narancsvidék kategóriáját tekintve egy tini dráma, - nem csak tiniknek - mégis az általunk jól ismert amerikai FOX csatorna sugározta és nem a CW. Átlag 9 millió néző követte figyelemmel az első évadot, de ahogy a sorozat folytatódott a nézettség egyre csökkent és ez a negyedik évad végén az OC befejezését jelentette. A széria maga arról szól, hogy egy zűrös életű fiatalembert (nem szeretem a "tini" szót) Ryan Atwood-ot befogad a Cohen család, jobban mondva Sandy Cohan, aki a családfő. Mindezt felesége ellenkezése ellenére teszi. Ryan-nek nehéz a beilleszkedés a gazdagok közé, hisz ő mindig is szegénységben élt és a soros sem kedvez neki, hisz amerre jár csak bajba keveredik ottléte alatt és az ostor vége mindig rajta csattan. Később megismerkedik A lánnyal, Marissa-val és ekkor kezdődnek csak igazán az események.

A négy évad alatt óriási kedvencemmé vált a sorozat. Hihetetlenül jól összerakott és érdekkeltő. Kedvenc karakterem Seth volt, akinek a poénjain mindig elmosolyodtam, olykor meg nevettem is. De én nem fényezem tovább a sorozatot, hisz regényt lehetne írni arról, hogy mennyire jó. Akik nézték, azok tudják, hogy miért olyan, amilyen, akik meg még nem, azok pedig rájönnek majd ha nekifognak. :)

A Viasat3 volt olyan rendes, hogy elhozta az utolsó és egyben befejező évadot a magyar nézők számára is. A csatorna úgy reklámozza, hogy "a meglepetések évadja", ami igaz is rá, hisz meglepő fordulatok várhatóak majd. Szeptember 8-ától, 16 részen át újra a Narancsvidéké a főszerep minden hétköznap 18:05-től a Viasat3-on. Poszter gyüjteményünkben már láthattáttok a befejező évad plakátját, most pedig lássuk az előzetest.

http://video.viasat3.hu/wuplayer/wuplayer.swf

Ha valakinek lenne hozzáfűzni valója a dologhoz, szabad a pálya, megteheti kommentben, de kérlek mindenképpen jelezzétek, ha spoileres.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek ajánló the o.c.

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr565153078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása