HTML

Címkék

33. heti magyar nézettség

2010.08.24. 16:10 bence_


A 33. héten főműsoridőben átlagosan az 50 évnél fiatalabb felnőtt nézők 25.6%-a választotta az RTL Klub-ot, míg a konkurens TV2-re 21.3% kapcsolt. A középmezőnyben a MTV1 állt az élre 5.8%-os közönségaránnyal, őt követte a Film+ csatorna (5,6% SHR) majd a Cool (4,4% SHR) és végül a sereghajtóként a Viasat3 (4.1% SHR)

Az RTL Klub 7-ből hat estét nyert meg a TV2-vel szemben. A Mentalista négyből három estén bizonyult jobbnak, mint az ellene harcba küldött Doktor House. Hétfőn új részekkel indult és látványos kampánnyal beharangozott Jóban Rosszban sorozattal eredményesen küzdött a Gálvögyi-Show. Még hétfőn csak megszorongatta, szerdán és csütörtökön már fölényesen győzte le. (JR: 27, 4%, 26.5%SHR – GS: 29.6%, 29.4%SHR) A kedd esti Bajnokok Ligája mérkőzés helyett is a nézők inkább Gálvögyit és a Castle sorozatot választották. A XXI. Század pedig a Médium felett aratott látványos diadalt. A szerda este sugárzott Sakáltanya című amerikai film lett a hét legnézettebb programja az RTL Klub-on, 18-49 éves nézők 34.6%-át vonzotta 585 ezer főt a célcsoportból.

Augusztus 20-án a nézők a Tűzijátékot az RTL Klubon követték és utána a Csak szex és más semmi (27.2% SHR) című magyar filmre voksoltak ezzel megelőzve a TV2-ön George Clooney főszereplésével sugárzott Peacemaker (20.1% SHR) című amerikai mozifilmet. Szombaton indult a TV2 tehetségkutatója a Megasztár, amelyet a nézők 44.6%-a választott az Ovizsaruval szemben. Így sikerült a hét egyetlen estéjét megnyerni a konkurenciának.

(Sajtóklub)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: magyar nézettség

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr595153070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása