HTML

Címkék

Sons of Anarchy - az 1. évad

2010.08.23. 16:12 bence_


Több helyről kaptam mostanában azt a visszajelzést, hogy a SoA milyen jó sorozat, mégsem nézik sokan. Ezek után várható volt, hogy én sem kerülhetem el. Elkezdtem nézni, amiből hirtelen egy gyors darálás lett. Katey Sagal-t jó volt viszontlátni ebben a szerepben az Egy rém rendes család után, és a sok mellékszereplő is jól teljesített a sorozatban mindvégig. Minikritika következik a harmadik évad szeptemberi startja előtt.

Media_httpsorozatnezo_hhqph

A történet csak a 6. rész kezdetével indul be igazán, addig érdemes kihúzni valahogyan. Utána kapunk egy jó kis sztorit, remek szereplőket, váratlan fordulatokat és sok drámát. Ha nem gond az erőszak, csíped a motorokat és szeretnéd figyelemmel kísérni egy motoros banda életét, akkor a Sons of Anarchy a Te sorozatod! Igazából nem is ismerek hozzá hasonlót, tehát mindenképpen egy egyedi szériáról van szó.

Media_httpsorozatnezo_cxelf

Az évad összességében egy tízes skálán valahol 7 és 8 között van. A gyenge kezdés miatt csak 7-es lenne, de összességében meg megérdemli a 8/10-et. Sőt! Kíváncsian várom ezek után, mit hoz a második, illetve szeptemberben a harmadik évad. Elképzelhető, hogy még visszatérünk egy írással a második etap ledarálása után. Aki pedig nem tudja hogyan múlassa az időt szeptember 7-ig, annak ajánlom a Sons of Anarchy címkével állított bejegyzéseket, különösen a karakterpromókat.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: kritika sons of anarchy

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr95153063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása