HTML

Címkék

The Cleveland Show - írta gasztony

2010.08.18. 18:59 bence_


Nemrég (2010.07.07.) indult el a Cleveland Show vetítése a magyar Comedy Centralon. A történet - mint a sorozat címéből is kiderül - a híres Family Guy egyik visszahúzódó mellékszereplőjéről szól. A pilot epizódban megtudjuk az új sorozat keletkezésének - Clevelend kiválásának - valódi okát. Talán legjobb példa a Joey, hisz ő is egy híres sorozatból kiválva kapott egy teljesen önálló sorozatot, melyben saját maga játsza a főszerepet. Mint már fentebb említettem, a pilot részben van a sorozat alapja. Tehát mindenképp érdemes azzal kezdeni. Innentől a spoiler.

Media_httpsorozatnezo_pctrc

Megtudjuk, hogy Cleveland feleségétől, Loretta-tól elvált, házából kidobták, illetve megelégelte, hogy Peter mellett ő egy senki a sorozatban és mindig csak rángatták, mint egy rongybabát. Egyedül a fia (Cleveland Junior) maradt számára. Úgy határoz tehát, hogy elmegy Kaliforniába - maga mögött hagyva Quahog-t -, ahol gyerekkori álmának fog élni, a baseball-nak.

Ám útközben betérnek Cleveland szülővárosába - Stoolbend-ba -, ahol egy régi szerelmére bukkan, Donnára. Kiderül, hogy ő is szingli, melynek hatására Cleveland-ben fellobban a régi szerelem és már a pilot rész végén férj és feleség lesznek. Az esküvőn megjelennek a főszereplő Family Guy-os barátai is.

Immáron Cleveland egy 5 tagú család feje lesz és 3 gyerekkel nem könnyű az élete:Roberta (Donna lánya), aki tökéletes ellentéte a Family Guy-ból megszokott Meg alakjának; tipikus amerikai tinilány. Ő a legidősebb a gyerekek közül. Cleveland Junior, Clevelend édesfia. Hasonló alakot tölt be a sorozatban, mint Chris, bár ő egy kicsit talpraesettebb. És végül Rallo (Donna fia), aki 5 éves és szinte megegyezik Stewie karakterével, csak ő sűrűn használ trágár kifejezéseket.

Media_httpsorozatnezo_bevaq

Itt is megtalálhatóak a megszokott barátok/szomszédok:A Medve család, a Krinklesac család és a Rickter család.

Lényegében nekem nagyon tetszik a sorozat, ajánlani tudom csak. Aki megszokta a Family Guy-os poénokat, az tényleg ne hagyja ki. Nagyon jó lépés volt az alkotóktól ennek a sorozatnak az elindítása, hisz a Family Guy a 8. évadra kezd már ellaposodni és nem tudnak már igazán újat mutatni. Ám a Cleveland Show új környezetben és új társaságban játszódik, tehát teljesen más poénokkal tudják színesíteni a sorozatot, mint a Family Guy-ban. Értékelésem: 10/8

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: kritika the cleveland show

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr305152981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása