HTML

Címkék

Indul a Universal Channel Magyarországon, új sorozatok érkeznek

2010.08.12. 16:42 bence_


A Universal Networks International bejelentette a Hallmark Channel márkaújítási terveit, így 2010 szeptember 3-tól a vállalat folyamatban lévő globális terjeszkedése révén a csatorna Universal Channel néven működik tovább. Többek között olyan sorozatok érkeznek hazánkba a Universal Channel révén, mint a Rookie Blue (Kékpróba), a Haven névre keresztelt SyFy-sorozat, a Law & Order: Criminal Intent (Esküdt ellenségek: Bűnös szándék) kilencedik évada, a Brothers & Sisters (Testvérek), és egy valóságshow, a The Real Housewives of Orange County - Narancsvidék igazi feleségei címen.

Media_httpsorozatnezo_ihfew

A csatorna így definiálja magát:

A világ legkedveltebb, és legtöbbet vitatott show-ival, és filmjeivel a Universal Channel többet nyújt az egyszerű tv-nézésnél, a szórakozás élményét. Karakter-vezérelt sorozatok, átütő személyiségek izgalmas cselekményekkel, a csatorna szíve a SZENZÁCIÓ. Magához láncol, megráz és magával ragad- mert a Universal szórakoztat.

A Hallmark Channel 2010 szeptember 3­-án, pénteken este 8 órakor, Magyarországon a Universal Channellé alakul át. A Universal Channel-t tehát ott lehet elérni, ahol eddig volt Hallmark. A legnagyobb kábelszolgáltatók, mint például UPC, T- Home, Digi, és Cybernet kínálatában elérhető.

A tovább mögött ismertetjük a csatornán induló új sorozatokat.

A Testvérek című sorozat a Walkereket követi végig a családi élet útvesztőin. Életükre a határtalan lehetőségek és a küzdelem jellemző, mellyel megpróbálják felvenni a versenyt példaképnek tartott szüleik tökéletességével, és mindemellett megtalálják önmagunkat.

A sorozat bemutatja, mit jelent a család fogalma a 21. században, és ahogy a testvérek megpróbálják egyensúlyba hozni saját életüket miközben megpróbálják szüleiket egyszerű emberekként elfogadni – ellentmondásokkal és megbocsájtással, nem “csak” mint anyát és apát.

A sorozatot Emmy Díjjal jutalmazták, és négy Golden Globe jelöltést is szerzett. Az első évad bemutatását a Universal Channelen szorosan követi a második évad bemutatása, mely országos premiert jelent majd.

Időpont: szeptember 5., vasárnap 21:00

A Kékpróba drámai epizódjai a rendőrakadémiáról frissen kikerült ötfős, lelkes rendőrcsapat hétköznapjait kísérik figyelemmel, akik hirtelen a nagyvárosi rendőrélet sűrűjében találják magukat – ott, ahol a legkisebb hiba is az életükbe kerülhet. A szereplők között megtalálhatjuk Missy Peregrym-et (Heroes) és Gregory Smith­-t (Everwood) is. A sorozatot júniusban mutatták be Kanadában és az Egyesült Államokban, ahol összesen 9,1 millió néző követte az indulást. A nézőszám egyedül az Egyesült Állam­okban elérte a 7,3 milliót, így az elmúlt 6 évben az ABC­-nek ez a legnézettebb nyári időszakban induló sorozata.

Időpont: szeptember 3., péntek 23:00

Az átütő erejű „reality lifestyle franchise”, a Narancs vidék igazi feleségei a dél-kaliforniai elit közösség kiváltságos tagjainak magánéletét mutatja be. Amellett, hogy betekintést enged a fogyasztói társadalom illúzióvilágába, a megérintő dokumentem-dráma egy olyan szappanopera is, mely a „lebarnítottak” a „kiszőkítettek” és a „legendásan híresek” igazi életéről szól.

Időpont: szeptember 4., szombat 20:00

Az Esküdt ellenségek - Bűnös szándék a bűnözők elméjébe enged betekintést - a bűntények megoldásához a Legfőbb Ügyosztály pszichológiai módszereket alkalmaz. Az Emmy-díjas Esküdt Ellenségek készítőitől - ami a televíziózás történetében az eddigi leghosszabb ideig futó dráma -, származik a lenyűgöző sorozat, amely különleges bűnügymegoldási technikákat és az elit Ügyosztály hőstetteit mutatja be.

Időpont: szeptember 10., péntek, 21:00

A médium - 6. évad.

Allison Dubois (Patricia Arquette) feleség és három gyermek anyja próbálja megérteni emberekkel kapcsolatos intuícióit, és azon képességét, hogy tud a halottakkal kommunikálni. Miközben férje Joe (Jake Weber) támogatja és annyi szeretetet ad neki, amennyit csak tud, a pár nehezen találja meg az egyensúlyt a családi élet és az Allisont hívó erő között. Allison Devalos kerületi ügyésznél dolgozik, képességét pedig arra használja, hogy bűnügyeket segítsen megoldani.

Időpont: októbertől

A férjem védelmében

Alicia Florrick 13 évig hűséges feleség, gondoskodó anya és sikeres politikus férjét támogató társ. Élete egyik pillanatról a másikra omlik össze: férje szex- és korrupciós botrányba keveredik, majd börtönbe kerül, ő pedig ott marad megalázottan a nyilvánosság előtt, munka nélkül, két gyermekkel.

Időpont: szeptember 3., péntek, 18:00

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr575152967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása