HTML

Címkék

Augusztus 28-án indul az X-Faktor

2010.08.10. 17:44 bence_


Hosszú várakozás után eldőlt, hogy már augusztus utolsó szombatján elindul az X-Faktor tehetségkutató verseny az RTL Klubon.

Angliában, ahonnan a formátum származik 2009 őszén már a hatodik résszel jelentkeztek, melyet hihetetlen érdeklődés kísért mind a nézők, mind a sajtó részéről. A döntőt csaknem 15 millió ember nézte. A szereplők pillanatok alatt váltak sztárokká, szerepeltek az internetes keresési listák élén. A magyarországi indulással egyidőben kerül először képernyőre Lengyelországban, Németországban, Finnországban és Bulgáriában a műsor. A magyar változat négy mentora: Keresztes Ildikó, Geszti Péter, Nagy Feró és Malek Miklós. A két műsorvezető: Ördög Nóra és Sebestyén Balázs.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek x-faktor

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr345152960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása