HTML

Címkék

Haven: 3 rész után

2010.08.06. 16:26 bence_


Egyre inkább kezd hasonlítani a Haven az Eurekára, sőt ez a harmadik rész kifejezetten olyan "Eurékás" volt. Viszont nem kelti fel ez a sorozat bennem az érdeklődést annyira, mint anno az Eureka tette azt. Jó, hogy vannak itt is furcsaságok, de valamiért ezek az ügyek engem nem nagyon mozgattak meg eddig. Nyilván azért nem erőltetik a Colorado Kid-es ügyet sem benne, mert a sorozat írói is hosszú távra terveznek, ami beigazolódni látszik, hisz a sorozat nézettsége korrekt és továbbra is megvan neki a 2 milliós nézőtábora, tehát egyre valószínűbb, hogy lesz belőle második évad.

Media_httpsorozatnezo_ajcqb

A második rész története az volt, hogy egy srác álmában manipulálta a dolgokat. A pillangós dolog kicsit furcsa volt, de hát ez Haven kérem szépen, itt minden megtörténhet. :) Ez a rész egy fokkal jobb volt mint a pilot, de tényleg csak egy kicsivel. Aztán jött a harmadik rész, amit úgy tudnék jellemezni, hogy kezdenek beindulni a dolgok. Volt a zenélő tag, aki ha zenélt kiakadtak az emberek körülötte. Ez a rész volt az, ami leginkább hasonlított az Eurékára, az eddigi 3 közül, de ez az eset sem volt annyira érdekes számomra. Vívódok, hisz nem tudom eldönteni, hogy nézzem tovább vagy ne nézzem. Ponszámilag így a harmadik részre megadnám a 4.5/10-et, de azt vártam, hogy a három rész alatt sokkal jobban beindulnak a dolgok, de például Audrey is most kapott egy új nevet a régi fényképpel kapcsolatban, így a harmadik rész végén, szóval nem sietik el azt a Colorado Kid-es ügyet.

Ami még említésre méltó az a környék, ahol a sorozat játszódik. Hihetetlen szép táj, de csak egy szép tájért nem lehet sorozatot nézni, jobban mondva lehet, csak azt már természetfilmnek hívják. Mutatok is pár képet a tájról.

http://static.indafoto.hu/swf/photo_stream.swf

Nekem nagyon tetszik a sorozat főcíme is. Nagyon jól össze van rakva és azzal a hangulatos zenei aláfestésel, szerintem tökéletesen passzol a sorozathoz. Ezt is megmutatom:

http://files.indavideo.hu/player/gup.swf?b=1009  (A videót teddikétől csentük el, amiért így utolag is köszönet. :)

Nos, twitteren már írtam, hogy abbahagyom a sorozat nézését, de meggondoltam magam. Senki ne kérdezze, hogy miért, magam sem tudom. Talán azért, mert érdekel, hogy a készítők milyen történetekkel rukkolnak elő Audrey és Nathen számára, na meg az is érdekel, hogy mi derül ki az eyecandy nyomozónőnk esetleges rokonát illetően. Úgy gondolom még belefér 1-2 rész, hogy tényleg el tudjam dönteni, hogy folytatom-e a sorozat nézését. 

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: kritika haven

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr855152947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása