HTML

Címkék

Jim Parsons az Emmy-jelöléséről

2010.08.01. 19:20 bence_


Media_httpsorozatnezo_dnlif
Számos internetes oldal és rajongó tippelt arra, hogy idén az Agymenők című sorozat lesz az egyik tuti befutó az Emmy-jelölésekközött. Ez részben be is jött, hiszen Jim Parsons- t (a sorozatban Sheldon Cooper) vígjáték kategóriában idén a legjobb színésznek jelölték. Jim elárulta, hogy természetesen örül a jelölésnek és hatalmas megtiszteltetésnek veszi azt, ugyanakkor egy kis szomorkodásra is van oka, mivel nem bulizhat együtt a stábbal és a színésztársaival, a legjobb sorozat kategóriáról ugyanis ezúttal lecsúsztak.

Jim nagyon büszke az őt körülvevő stábra, igazi csapatjátékosként szívesen osztozna azon a bizonyos tortán a többiekkel.

“Egy hihetetlenül erős csapatunk van – nem csak a stáb, de az írók is -, az egész alapja az, hogy az eddigi munkánk egységes és őszinte, és folytatnunk kell az egészet. Az biztos, hogy számos kaland és nevetés vár még ránk, egyszer talán eljön annak is az ideje, amikor együtt ünnepeljük az Emmyt. A legfontosabb, hogy folytassuk a munkánkat, hiszen mindig lesz egy következő év, egy új lehetőség.”

Jim persze nem lombozódott le teljesen, hiszen ő továbbra is bent van a legjobbak között, sőt a tvguide-nak elárulta, hogy amolyan geek módon meg is ünnepli a jelölését.

“Jégkrémet fogok enni. Tudom, hogy ez bénán hangzik, de nem sok jégkrémet eszek, úgy érzem most egy kicsit ennem kéne. Ez egy jó nap a jégkrémezésre. A kedvenc ízem a vanília, – tudom, hogy unalmas vagyok – de nem mindig azt választom, általában azokat az émelyítő kombinációkat szoktam venni, mint a pekandiós meg a crème brulee, lehet, hogy most is szerzek egy ilyet.”

(Sajtóklub, ausiellofiles, tvguide)

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: interjú emmy the big bang theory

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr815152935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása