HTML

Címkék

Augusztus 21-én indul a Diplomatavadász [frissítve]

2010.07.28. 18:33 bence_


[Frissítés]: Időközben megváltozott a dátum, a Diplomatavadász augusztus 19-én indul, és minden csütörtökön, 21.00 órától lesz látható a DunaTV-n. Az ismétlések pedig szerdánként 22.30-tól kerülnek adásba.

Augusztus 21-én veszi kezdetét a Duna Televízió új, saját gyártású sorozata, a Diplomatavadász. A 22 részes, hetenként két résszel jelentkező epizódokban feltűnik majd Gubík Ági, Csonka András, Miller Zoltán, Szűcs Kinga, Sallai Nóra, Oberfrank Pál és Labancz Lilla is. A készítők állítása szerint a vígjáték olyan technikával készült, amelyet Magyarországon gyártott sorozatoknál eddig még nem láthattunk.

Media_httpsorozatnezo_vnjir

Augusztus végétől, minden vasárnap este 21.00 órától új magyar sorozattal találkozhatnak a nézők a Duna Televízió műsorán. A könnyed kikapcsolódást garantáló vígjáték három, harmincas éveit taposó barátnőkalandjairól szól, akiknek élete szorosan egybe fonódik, és minden változás csak óhaj, amíg Rebekának (Sallai Nóra) eszébe nem jut, hogy férjhez kellene menni. Ez aztán fenékig felborítja életüket, mert Rebeka nem akármilyen férjet akar, hanem egy diplomatát. Nóra (Gubík Ági) és Eszter (Szűcs Kinga) persze élénken tiltakoznak, amikor az őrült ötletet meghallják, de végül kötélnek állnak, és hamarosan beszippantja őket a diplomatavadászat lökött helyzetekben bővelkedő forgataga.

A tizenegy történetben a lányok megpróbálkoznak többek között a spanyol, az orosz, az angol, a görög, a máltai, az ausztrál nagykövet becserkészésével. Mindeközben mind Nóra, mind Eszter életében új szerelem tűnik fel, és úgy látszik, választani kell szerelem és család, illetve szerelem és karrier között. Van-e helyes döntés, amikor a szív útjait szeretnék a barátnők járni? – kiderül a Diplomatavadász fergeteges és humoros epizódjaiból.

A sorozat több okból is különleges: minden jelenete más-más helyszínen forgott, valamint a szereplő színészek-, statiszták száma, és a képi világ sem a megszokott magyarországi sémákat hozza. Továbbá a sorozatot olyan kamerával rögzítették, amelyet a Doktor House egyes jeleneteinek forgatása során használtak. A látványos autós felvételeknél ez az 5D Mark II-es kamera nagyban megkönnyítette a stáb munkáját. N. Forgács Gábor rendező szerint a Diplomatavadász egy olyan sorozat, amely új műfajként jelenik majd meg a piacon.

„A filmet leginkább azoknak ajánlom, akik vasárnap esti kikapcsolódásra, minőségi szórakozásra vágynak. A Diplomatavadász egy lendületes, magas színvonalú vígjáték, amely a mindennapok problémáit boncolgatja” – mondta a rendező, aki bízik benne, a nézők szeretni fogják a produkciót.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek diplomatavadász

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr795152927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása