HTML

Címkék

Massa Alonso-t, az RTL Klub a TV2-t engedte maga elé – 29. heti nézettség

2010.07.27. 17:06 bence_


Tombol a nyár, az emberek ilyenkor a vízparton hűsölnek, ez jól látszik a múlt heti AMR adatokon is: egyedül a borongós vasárnap estén ugrott meg a nézőszám.

A Mátyás király tér lakói már egy hete jól megérdemelt pihenésüket töltik, az RTL Klub székházában pedig gőzerővel készülnek az őszi műsorokra. Az elmúlt hét a TV2 győzelmét hozta, ám ez az időszak a kereskedelmi tévék számára a legkevésbé kiemelt. A 18-49 célcsoportban elért főműsoridős közönségarányok az alábbiak szerint alakultak: TV2 26.5%, RTL Klub 22.5%, Viasat 5.6%, Film+ 4.5%, Cool 3.6%.

Az RTL Klub legnézettebb műsora a Forma 1 Német Nagydíj futama volt, amelyet a 18-49 évesek 38.1%-a követett figyelemmel. Jól debütált Castle, a pimasz krimiíró, a sorozat első adása ugyanis 27% share-t ért el kedd este (18-49). Magabiztosan tartja magát a Fókusz, amely egy estét sem engedett át a TV2 Aktívjának.

Ezen a héten a 19 órás műsorsávban még a Vacsoracsata ismétléseit láthatják a nézők az RTL Klubon, ám jövő héttől A mentalista 1. évada kerül képernyőre minden hétköznap este, így aki annak idején lemaradt az első részekről, most pótolhatja.

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: magyar nézettség

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr985152926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása