HTML

Címkék

Lost – Eltűntek finálé és nyereményjáték az AXN-nel

2010.07.24. 03:52 bence_


Csodás gyógyulások, hihetetlen események, gyönyörű sziget, füstszörny és időutazás. Az előbbi szavak hallatán bizonyára sokaknak a Lost – Eltűntek című sorozat jut eszébe, amely utolsó, záró epizódjához közeledik az AXN csatornán. A sorozat befejezése azonban nem múlhat el nyomtalanul, ezért az AXN csatorna a sorozathoz kapcsolódó érdekességekkel és egy nyereményjátékkal is kedveskedik a rajongóknak.

A titokzatos szigeten játszódó események lassan a végkifejlethez érkeznek, hiszen a Lost – Eltűntek című népszerű sorozat az utolsó részéhez közeledik. A műsor epizódjait nyomon követő hűséges rajongók végre megtudhatják a sziget titkát, fény derül a kiválasztottak sorsára, és megismerhetjük a titokzatos Jacobmúltját.

Egy kis visszatekintés, hogyan is kezdődött: Az Oceanic 815 repülőjárat utasai egy egzotikus szigetre zuhannak, ám a túlélők hiába várják a mentőcsapatot, az sosem érkezik meg. Az események innentől fogva egyre rejtélyesebbé válnak.Július 26-án este az AXN csatornán pont kerül a fordulatokban gazdag történet végére, hiszen ezen a napon este fél 8-tól 11-ig láthatjuk a Lost – Eltűntek záró epizódját, illetve a Lost: The Final Journey című speciális dokumentumfilmet, melyben a sorozat készítői és szereplői mesélnek újabb érdekességeket a széria forgatásáról, hátteréről.

Sok tévénéző örömére azonban ezen a napon nem kell örökre elbúcsúzni a sikersorozattól, hiszen az AXN több speciális online tartalommal igyekszik a rajongók kedvében járni: a weboldalunkon található LOST Időrend segítségével könnyedén felidézhetjük az évadok emlékezetes pillanatait, míg a speciális LOST – Eltűntek TOP 5 alkalmazás segítségével létrehozhatjuk saját ötös toplistáinkat, többek közt a sorozat legsármosabb férfikaraktereiről, legcsinosabb női szereplőiről, illetve legjobb aranyköpéseiről és mindezt akár meg is oszthatjuk saját Facebook-profilunkon.

Media_httpsorozatnezo_ffnvf

A LOST – Eltűntek fináléja alkalmából a csatorna egy újabb nyereményjátékkal is készül. Aki az augusztus 10-én megrendezett sorsoláskor az AXN Magyarország oldalának rajongója a Facebook  közösségi oldalon, elviheti a számos értékes LOST – Eltűntek nyeremény – köztük a teljes 5. évadot tartalmazó DVD-szettek – egyikét.

A játék időtartama: 2010. július 21. – 2010 augusztus 10.

(forrás: AXN) 

A csatorna forrása: https://kozvetitesek.tv


Szólj hozzá!

Címkék: hírek lost

A bejegyzés trackback címe:

https://tevenezo.blog.hu/api/trackback/id/tr725152923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása